Şimdi Ara

pc açar açmaz işlmeci %100 çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bilgisayarı açar açmaz işlemci %100 çalışıyor arka planda da hiç bir şey çalışmazken.
     pc açar açmaz işlmeci %100 çalışıyor

• yan taraftaki işlemci göstergesini kaldırın bir yerde okumuştum bazen ondan yapabiliyormuş. Aynı surun forumdan bir arkadaşta daha vardı ve uzak masa üstünden yardımcı olmuştum kendisine. Bilgisayarında arka planda hiçbirşey çalışmadığı halde işlemci %100 kullanıyordu. Bende kaspersky internet security ile tarama yaptırdım ve 2 adet virüs bulmuştu. ondan sonra sorun ortadan kalktı.. sizde bir deneyin isterseniz..
  • ben böyle durumlar ccleaner programını tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl + alt + delete yapıp görev yöneticisini başlatın.dgen.exe diye bir şey varsa silin
  • hocam görev yöneticisinin resmini koymuşsunuz ama ''tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster'' seçeneğini tıklatıp yeniden paylaşırsanız iyi olur.. sonuçta 50 işlem çalışıyor..
  • birde açılışta çalışmaya programlı olan işlem kutusunun resmini yollayıver..( başlat-çalıştır-msconfig-başlangıç)
  • Aynı sorunu internetten araştırırsan kullanıcıların yüksek yüzdeyle virüs probleminde birleştiğini görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım kaç fps alır?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle sol altta bulunan "Tüm Kullanıcı İşlemlerini Göster" butonuna tıklayın. Ardından CPU sekmesine tıklayın. Ekranda hangi işlemleri CPU'yu yüksek düzeyde kullandığını görebilirsiniz.
  • format attım beyler düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.