Şimdi Ara

PC 5Ghz Ağı Görmesine Rağmen Bağlanmıyor. ( Mercsyus ME30 Extender )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü bilgisayarımda hem 5ghz hem 2.4 ghz desteğine dahip wifi kartı mevcut. Evimde daha önceden Keenetic Extra DSL modemim var ( 5ghz, 2.4ghz ) fakat modem pc ye uzak olduğu için ve 2.4 ghz bağlantıda çok fazla bluetooth sinyallerinden etkilendiği için Mercsyus ME30 model wifi extender aldım. Kurulumunu yaptım ve hem 2.4ghz hem de 5 ghz yayın olarak 2 adet bağlantı oluşturdum. Böylece atıyorum hem modemin yaydığı XXXX 5GHZ. XXXX 2.4GHZ bağlantıları hem de wifi extenderın yaydığı XXXX 5GHZ EXT, XXXX 2.4GHZ EXT bağlantıları oldu. Fakat PC extenderın yaydığı 2.4ghz bağlantıda sıkıntı çıkarmıyor fakat extenderın yaydığı 5 ghz bağlantıya ya hiç bağlanmıyor ya da biraz bağlanıyor fakat internet aşırı şekilde yerlerde sürünüyor ve çoğu zamanda sunucu hatası veriyor ve bir daha bağlanmıyor. Aynı PC de diğer diske de Linux dağıtımı kurmuştum fakat bu bahsettiğim extenderın 5ghz bağlantı sorunu hiç olmuyor nedense. Windows 11 kullanıyorum. Bir ton yöntem denedim ( 5ghz ve 2.4ghz bağlantılara ayrı şifreler verme, isim değiştirme, 2.4 ghz bağlantıyı tamamen kapatma , yeniden wifi kart driverını yükleme ) fakat bir türlü başarılı olamadım. 

Windows 10 - 5GHz Ağıma Bağlanmamaya Başladı - Microsoft Community Burada başka birisi de benzer problemden bahsetmiş. Garip olan farklı bir konuda 5ghz destekleyen android telefonlarda da herhangi bir problem olmuyor ama pc de 5ghz ağına bağlanma problemi var.

• Yok mu fikri olan ?

• 5ghz wifi'nin yayın kanalı değiştererek deneme yapabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.