Şimdi Ara

PC 4 SAATTİR FORMAT ATAMADİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win8 pcmde denetim masasindan fabrika ayarlarina dondur seceneginden format attim fakat asiri yavas hayla devam ediyor ilerliyor ama cok gec ilerliyor 4 saattir yeni %61 oldu sorun nedir benmi biseyi yanlis yaptim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uğraşmaya değmez hocam elinde varsa DVD temiz format çek.Sonra GHOST yada acronis ile imaj al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Uğraşmaya değmez hocam elinde varsa DVD temiz format çek.Sonra GHOST yada acronis ile imaj al

Elimde dvd yok imaj dosyasıda yok nasıl format atıcam ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 1 Ocak 2014; 22:32:47 >
  • recovery modda en fazla 45 dk alır
  • Hocam makina açılıyorsa NT6 aracıyla HDD üzerinden format atabilirsin..GOOGLE yönergeleri var en fazla bir kaç dakikanı alır
  • quote:

Hocam makina açılıyorsa NT6 aracıyla HDD üzerinden format atabilirsin..GOOGLE yönergeleri var en fazla bir kaç dakikanı alır

EDİT: HOCAM HDD UZERİNDEN FORMAT ATİYO YA BİLGİSAYAR COKERSE NOLCAK ? Bisey sorcam bizim cd cide win8 cd si var onu alsam onla atabiliemiyim ? Birde benim win8 orjinal zarari olurmu o cdnin :( of ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 2 Ocak 2014; 13:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

recovery modda en fazla 45 dk alır

Recovery mod yok ki benim pc de :( exper ultranote a4b

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Pc de Restart Sorunu !! :(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lebtop üreticileri yanında recovery cd Verir onunla ilk günkü haline getirirsin recovery olayı yoksa Windows 8 sürümünü öğren misal Windows 8 PRO ise sende windows 8 pro ile yükler bilgisayarın arkasında yazan microsoft keyini girersin.
    Hdd üzerinden kurulum yaptım kaç defa..sadece dikkat etmen gereken format sırasında"sistem ayrıldı" kısmınıda silmen.O şekilde sıkıntı yaşamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 2 Ocak 2014; 15:24:32 >
  • quote:

Lebtop üreticileri yanında recovery cd Verir onunla ilk günkü haline getirirsin recovery olayı yoksa Windows 8 sürümünü öğren misal Windows 8 PRO ise sende windows 8 pro ile yükler bilgisayarın arkasında yazan microsoft keyini girersin.
    Hdd üzerinden kurulum yaptım kaç defa..sadece dikkat etmen gereken format sırasında"sistem ayrıldı" kısmınıda silmen.O şekilde sıkıntı yaşamazsın

recovery de yok bunda ne ugursuz bilgisayar

windows 8 single launge sürüm

Yani ben bunun cd sini alıp yükler pc nin altındaki keyi girerim sıkıntı olmaz ?

bide benim pc exper diye açılıyo experin kendi şeyi ya onu yüklersem ne diye acılcak sıkıntı cıkmaz inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 2 Ocak 2014; 15:30:40 >

• kardeşim kurulum cd si verilmiyor artık sistem hdd üzerinde geliyor format gerekince fabrika ayarlarına alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

kardeşim kurulum cd si verilmiyor artık sistem hdd üzerinde geliyor format gerekince fabrika ayarlarına alıyorsun

çökünce noluyor ? recovery yok bunda
  • dvd ile format atmadıkça recovery mod hdd bulunur çökme felan onu etkilemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.