Şimdi Ara

PBtest serverında oynuyanlar we bilenler baksın pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img107.imageshack.us/my.php?image=hataa2wi.jpg bana böle bi sorun cıkıyo çözümünü bilen warsa söleye bilirmi

• ya hç kmse bilmiomu usko sıktı burda başlamak istiorm yardm pls
  • İngilizce yok galiba, burada yüklemenin başarısız olduğu yazıyor

Asıl hatayı göster de bakalım
  • ne hatasından bahsedion anlamadım ki arkada mynet in sayfası var tamam Pb test serverini kurmuşsun onu gösterio o da tamam peki sorun nerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Wind

ne hatasından bahsedion anlamadım ki arkada mynet in sayfası var tamam Pb test serverini kurmuşsun onu gösterio o da tamam peki sorun nerde?

Al işte, İYİ OKU KURABİLMİŞ Mİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

quote:

Orjinalden alıntı: The_Wind

ne hatasından bahsedion anlamadım ki arkada mynet in sayfası var tamam Pb test serverini kurmuşsun onu gösterio o da tamam peki sorun nerde?

Al işte, İYİ OKU KURABİLMİŞ Mİ?

pardon in ekini görmemisim
  • arkadaşlar tmm yükledm böle bişi dio işte ama sonra test serverı felan gelmio bana ne yapcam nası gircem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Regedit ayarlarından konun kurulu olduğu dizini göstericeksin pb setup koyu bulamıyo ondan dolayı böyle bi hata veriyo... Başlta çalıştır ve regedit yaz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KnightOnline bul KnightOnline yazan yere sağ tıkla ver de masaüstüne kaydet kaydettiğin doyaya sağ tıkla ve düzenle de knight nerede kurulu ise orayı yaz yani şu şekilde olucak
    Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KnightOnline]
    "CompanyName"="Copyright 2002 NoahSystem And MGame"
    "VERSION"=dword:000004f0
    "Location"="c:\\c:\\Program Files\\KnightOnline"
    "EXE"="KnightOnLine.exe"
    "SERVICE"="Knight OnLine"
    "PATH"="c:\\Program Files\\KnightOnline"

ondan sonra kaydet ve kapat sonra o dosyaya sağ tıkla birleştir ve kurulumu yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buddhas

Regedit ayarlarından konun kurulu olduğu dizini göstericeksin pb setup koyu bulamıyo ondan dolayı böyle bi hata veriyo... Başlta çalıştır ve regedit yaz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KnightOnline bul KnightOnline yazan yere sağ tıkla ver de masaüstüne kaydet kaydettiğin doyaya sağ tıkla ve düzenle de knight nerede kurulu ise orayı yaz yani şu şekilde olucak
    Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KnightOnline]
    "CompanyName"="Copyright 2002 NoahSystem And MGame"
    "VERSION"=dword:000004f0
    "Location"="c:\\c:\\Program Files\\KnightOnline"
    "EXE"="KnightOnLine.exe"
    "SERVICE"="Knight OnLine"
    "PATH"="c:\\Program Files\\KnightOnline"

ondan sonra kaydet ve kapat sonra o dosyaya sağ tıkla birleştir ve kurulumu yap

Bende bu registryleri arıyordum hep çünkü ben KO'yu kurmuyorum direkt yüklenmişi açıyorum registryler çok iyi oldu. Sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 15 Haziran 2006; 17:19:33 >

• saol dostum sayende oynuyorm
  • yaw orda kurulum başarıyla tamamlandı close ye basıp başlayabilirsiniz tarzında bişey yazıyo yaw close ye bas ve oynamaya başla oke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.