Şimdi Ara

PBELL W7600 HAKKINDA YORUMLARINIZ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
1
Favori
23.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırm bira daha beklesem ii olacak o zaman......

tabiğ çok ta fazla beklemek ii değil...karar vermek giderek zorlaşıo
  • Karar vermek zor tabi...aynı karasızlığı bende yaşıyorum..İnsan almışken içine sinecek bişey almak istiyr...aldıktan sonra şurası şöyle olsaymış falan dememek için...Ama şu aralar biraz beklemekte fayda var...ben kanaatim bu yönde....fiyatlar bu yeni modeller geldikçe düşücektir...
  • arkadaşlar !

bunun içinde tv kartını çalıştırcak bir program yok mu .. ?

bulamadım da..

acil bi yardım ..
  • hmm tamam buldum power cinema mıdır nedir onla olcak heralde lakin kanalları arıyor bulurum heralde

ben başka bir şey sorcam bu yazılımın cd si yok .. napcaz eğer format atarsak nası izleyeceğiz ?????

tşk ler.
  • Formati master dvd den atarsan kendi yukluyo olmasi lazim.Eer sen isini garentiye almak istiyorsan:
    Baslat-P bEll destek-Smart restoredan bir master dvd yarat.Bunun icine oradaki listede bulunan butun yazilim ve donanimlari kopyaliyor.Daha sonra oradan istedigini yuklersin
  • hmm anladım.. teşekkür ediyorum..

sağolasın ..
  • Arkadaşlar kendim aldım diye söylemiyorum ama alınacak notebook gerçekten kararsız arkadaşlara tavsiye ederim.Tabi herkesin kullanım alanı ve tercihleri değişik olabilir ben hep masaüstü pc performansında bir laptop aradığım için beni oldukça tatmin etti başka özellikler isteyenler olabilir mesala office uygulamalarını kullanacağım bana performans lazım değil pili uzun gitsin diyenler için pil ömrü tatminkar değil yada küçük ve hafif bir laptop arayanlar tavsiye etmiyorum.
    @DR_SHARP, explorer daki mor rengi yenibir internet explorer yükleyerek yok ettim
    @buraktcm tv seyretmek için powercinema yetmiyorsa tv kartının sitesinden kendi programınıda indirebilirsin DTV 1.4.28
  • evet hatta 1.4.30 çıkmış durumda.

tşk ediyorum yardımın için..
  • Bir not daha üst kapağı sıvı silikonla silerseniz parmak izi kalma sorunu %80 azalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanger

Bir not daha üst kapağı sıvı silikonla silerseniz parmak izi kalma sorunu %80 azalıyor

çok mantıklı.....işe yarar bencede.....
  • arkadaşlar bende bu makinadan şirkete kullanılması için almıştım..ama ben 1999$+KDV olduğu zaman almıştım vatandan...şimdi ise fiyatı düşmüş :) neyse...
    birtek şilkayetim var ..ki sizde bunu ilerde yaşıyacaksınız...Touchpad in kenarlarında ki aliminyum plaklar ( yani tuşlara bastıgınız kısım )
    oranın touchpadin yan taraflarına dogru olan kısmından bi zaman sonra kalkmaya başlıyor...çok güçsüz bir yapıştırıcıyla yapıştırmış olmalılar ki bu sorun var..
    şimdi bir tane daha almayı düşünüyorum evde kullanmak üzere...inşallah aynı sorunu bir daha yaşamam :) ( idareten japonla yapıştırdım )
  • Eskiden ne güzel forumda anket açılabiliyordu şimdi ise bu kapatılmış

touchped kulanım oranıyla ilgili bir anket çok iyi olurdu

kendim için söyleyebileceğim şey ortalıkta mouse yoksa çok kısa süreli kullanımda o işkenceyi çekiyorum.

Çok hızlı touchped kulanan bir kaç arkadaşım var sadece takdir ediyorum

söylemek istediğim bendeki touchped yıllar sonra bile ilk günkü gibi kalacaktır

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yurt

Eskiden ne güzel forumda anket açılabiliyordu şimdi ise bu kapatılmış

touchped kulanım oranıyla ilgili bir anket çok iyi olurdu

kendim için söyleyebileceğim şey ortalıkta mouse yoksa çok kısa süreli kullanımda o işkenceyi çekiyorum.

Çok hızlı touchped kulanan bir kaç arkadaşım var sadece takdir ediyorum

söylemek istediğim bendeki touchped yıllar sonra bile ilk günkü gibi kalacaktır

saygılar

Valla hocam al bende de o kada kendime aldim mi ufacik optik mause onu kullaniyorum heryerde.Touchpad tam bir iskence ya son ana kadar zorluyom kullanmamak icinMouse cok iyi ve kucuk cantayada koyuyorum ohhhh

• Mouse kullanmak varken toucpad i kullanmaya çalışmak bana işkence gibi geliyor...Çok nadir durumlarda toucpade ihitiaç duyuluyor ki bu da toucpad den dolayı sorun çıkarabilecek durumların sıfıra inmesi demek...
  • HERKESE SELAM BEN DE BIRKAC HAFTADAN BERI INCELIYORUM BIRKAÇ ÜRÜNÜ. HAYIRLISIYSA ILK DIZUSTUM W7600 OLACAK. TUM ARTILARIYLA EKSIKLERINI KAPATABILIYOR DIYE DUSUNUYORUM. EN HOSUMA ILGIMI CEKEN OZELLIGI TABIKI 17'' OLMASI VE NUM PAD BULUNMASI. BUNLARIN UZERINE ALET ILE ILGILI BIR TEK KAYDA DEGER KOTU YORUM BULAMAMIS OLMAM.
  • Arkadaşlar touchpad kullanmak tabiki mouse göre zor ama şöyle laptopu kucağına alıp nette sörf yapmanın keyfine diyecek yok bu zamanlar içinde touchpad harika,gerçi scroll bölgesi ayarları beni oldukça uğraştırdı.
    @QazWSxeD söyledikten sonra dikkat ettim hakikaten söylediği bölge ileride problem çıkaracakmış gibi duruyor ama nasıl olsa 2 yıl garantisi var
    @didonick ilk notebooğun W7600 olacaksa hem çok şanslı hemde şanssızsın diyebilirim biz ne notebooklar kullandıktan sonra ancak bunu alabildik öte yandanda diğerlerini kullanmadan bunun kıymetini yeterince anlayabilirmisin bilemiyorum.
    Dün yaptığım bir uygulamadan bahsedeyim tv link aktarıcı bi alet aldım şu işe yarıyor evin içinde bir görüntüyü kablosuz olarak aktarabiliyorsunuz.iki adet küçük ünite var birini salondaki receiver çıkışına bağladım diğerini yatak odama koydum ve çıkışını W7600 e girdim süper oldu işin güzeli kumanda kontrolünüde aktarıyor.Böylece yatak odama alamak istediğim 1 receiver ve 1 tv masrafından kurtlmuş oldum.
    Bu W7600 tam bir multimedia canavarı.
    Birde W7600 sahiplerine önerim wi-fi nin yeni driverını indirmeleri
    http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Detail_Desc.aspx?&DwnldID=9720&ProductID=1847

• mutlaka yakında problem çıkarıcaktır aslanger...Dikkat etmen gereken tek konu touchpad i fazla kullanmamak...ayrıca şu tv baglama işini tam olarak açıklarmısın ayrıntısıyla...digitürk baglanabiliyor mu bu makinaya..çunku eve alınca odamda tv olmadıgı için bilgisayarı hem tv olarakta kullanmak istiyorum...ayrıca bu wireless kartının driverını update etmek ne fayda sağlıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QazWSxeD -- 27 Ocak 2006 21:19:00 >
  • bu şubat ayında gelecek yeni ürünler hakkında bilgi alabileceğimiz bi yer varmı acaba? yada siz nerden öğrendiniz yeni model geleceğini arkadaşlar?
  • arkadaşlar bende bu makinayı tuttum açıkçası;
    Ayrıca geçtiğimiz günlerde arkadaşım bu makinayı almış ve wirelessının çok iyi olduğunu. hatta kendi ewlerinde olmamasına rağmen 120KB/sn ile download ettiğini söylüyor(komşuları sağolsun)
    Yeni modellerinin şubat ayında geleceği konusunda internette PBell'in sayfalarına biraz bakacak olursanız sadece w7610'u görebilirsiniz ki almanyadaki satış fiyatı w7600'ün türkiyedeki satış fiyatıyla aynı olduğunu görebilirsiniz. aradaki tek fark ise "DVB-T Hybrid Mini PCI televizyon kartı". Bu modelin türkiyedeki satış fiyatının ne olacağı malum, kasış bi fiyat olacaktır. TRT1,2,3 ve 4'ü izlemek için şu anda fazladan para vermeye bence o kadar gerek yok. Nasılsa izlemeye deyecek kanallar bu sisteme dahil olana kadar o kartın fiyatı düşecektir. yok ben bu kanalları izlemeyi çok severim diyorsanızda sigaranın aliminyum kağıdını sarıp kullansanız bile çeker o kanallar.

• arkadaşlar

tv kartından özellikle bazı kanallar çok yavaş geliyor ya da hiç gelmiyor böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba ?

kablolu yayın kullanıyorum özellikle showtv ve kanald'de, program da power cinema gerçi diğer programlarıda denedim değişen bir şey yok neden olabilir ?

tşk ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.