Vlla hocam ben dun aldim aldim su anlik hersey mukembel.Alet cok cok ii valla.Burada everestten baktim dvd NEC mis yani bazi arkadaslar sikayetciydi degil veya kou diye icin rahat ola
quote:
Orjinalden alıntı: aslanger
Hocam ilk önce tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, bende bu olumlu yorumlarınızdan faydalanarak bu gün almaya karar verdim ve sipariş ettim yarın inşallah elimde olacak.Piyasada bu fiyat civarında makinalar var ama bunun artısı benim için ekran büyüklüğü , ekran kartı ve tabiki sizin yorumlarınız oldu.Ben aynı zamanda bilgisayarda oyun oynmayıda sevdiğimden böyle bir makina seçtim bakalım inşallah pişman olmam hayırlısı
Not: Vatan bilgisayar en ucuzu değil pc gold dan ben 1640$ aldım
aaa.. !
ödeme koşulların neydi ?
stesinde öyle yazmıyor.. eski fiyat yazıyor diye biliyorum.. 1699 yazmıyor en azından daha pahalıydı düne kadar..
@buraktcm Kartla aldım arkadaşım vade farksız orda Murat Olcay diye bir satış temsilcisi arkadaş var o indirim yaptı
özelliklerine bakılırsa muhteşem bir donanımı var ama o marka bana pek tanınmış sony toshiba hp kadar tanınmuş bi marka deil galiba
w7600 ü finans kartla peşin fiyatına 8 taksitle alırsanız %8 lik bir indirim daha mevcut vatanda, yani 1563$+kdv ödüyorsunuz ki çok iyi bir indirim bu. Ben bu şekilde aldım. Ürünün piyasa satış fiyatı avrupada zaten 1450 euro ile 1650 euro arası değişiyor. Yani türkiyede bu fiyat gayet makul kalıyor. ABD de fiyatı nedir bilmiyorum
Ürünün ithalatçısı koyuncu dur tüm packerd bell leri sadece koyuncu ithal eder ve servis hizmeti verir. Nadir kaliteli hizmet veren firmalardan biridir. Mascom ve koyuncu müşteri memnuniyeti açısından hayranlık duyulan iki firmadır.
P bell notebook sahibi olup bir probleminiz olursa direkt olarak koyuncuya yönlendirmelisiniz. Vatan veya gold u işin içine katmak saflık olacaktır emin olun psikolojiniz bozulur, neden en yakın markette bazuka satılmadığını düşünmeye başlarsınız. Her iki firma türkiyede müşteri memnuniyetsizliğinde anketlerde birinci sırayı birbirleriyle paylaşmaktadır. Denir ya haklı ün diye bu konuda haklı ünleri mevcut.
saygılar
hocam hayırlı olsun. artık sende bizdensin
packardbell ci camia !
şöyle bir showroom'da inceledim de gerçekten çok büyük bir makine, ağır lakin 17' ekrandan kaynaklanıyor bunlar hem 17 olcak hem ufak olacak hali yok.
gerçektende fiyat/performans olarak çok iyi olacakmış izlenimi veriyor.
packardbell'in ekran özellikleri göz kamaştırıcı.
çoklu usbsi var
e tv kartı var, tv de izlediğimiz şeyleri direk olarak belki de dvd ye kaydedebilicez ?
dvd çift katmanlı mı yazıyor acaba ?
tek kelime ile süper..
saygı sevgi..
quote:
Orjinalden alıntı: buraktcm
şöyle bir showroom'da inceledim de gerçekten çok büyük bir makine, ağır lakin 17' ekrandan kaynaklanıyor bunlar hem 17 olcak hem ufak olacak hali yok.
gerçektende fiyat/performans olarak çok iyi olacakmış izlenimi veriyor.
packardbell'in ekran özellikleri göz kamaştırıcı.
çoklu usbsi var
e tv kartı var, tv de izlediğimiz şeyleri direk olarak belki de dvd ye kaydedebilicez ?
dvd çift katmanlı mı yazıyor acaba ?
tek kelime ile süper..
saygı sevgi..
Beyler su anda ben bu aleti kullaniyorum.Soyle diyeyim evet dvd cift katmanli yaziyo.Bunun yaninda tv kartindan kayit yapma olayini denemistim.Ayni tv kalitesinde gerek ses gerek goruntu.Ama bunu dvd ye kayit yapmadim yani dvd mormaatindami bilmiyorum en yakin zamanda onada bakarim.Saniyorum ki mpeg2 olamsi lazim ki buda dvd formati zaten.Neyse kesinlestirince tekrar bilgilendiririm.Bu arada ekran gercekten sahana laf yokDun oyunu daha once bitirmis olmama rahmen sadece ekran kartini deneme amacli most wanted yukledim.1280 cozunurlukte ve tari detayda tik demeden oynadim.Oyun ilgililerine duyrulur Merak edilen seyler varsa bildigim kadariyla yanitlamaya calisirim
hepinize hayırlı uğurlu olsun arkadaslar.. bu guzel makinaya sahip olduunuz icin sanslısınız
bazı oyunlarda wide screen seçeneği oluyo, 1400x900 çözünürlükte oynuyosun, o zaman her şey daha mükemmel oluyo
buarada ekranın arkasındaki Packard Bell yazısına dikkat eden oldu mu? ışıklı bi yazı.. ekran açıkken Packard Bell yazısı ışıklı gözüküyo, ekranı kapattığınızda ışık da kesiliyo . . . . .
ben size bunun yerine fs 3438 i oneririm eğer packard bell in ekranı derseneiz fs 4438 (parlak ekran)
Arkadaşlar bugün elime geçti bu saate kadar elimden bırakamadım tek kelime ile mükkemmel bi alet daha keşvedemediğim bir sürü yanı var hangi bir özelliğinden bahsedeyim bilmiyorum ama en etkileyicisi tabiki ekranı bende 17" lik lcd ekranlı bir pc var ama bu ekran onun yanında bana dev gibi geldi bu alet normal bi laptop değil , bakalım daha olumlu yada olumsuz yanlarını keşvettikçe size ileteceğim.
quote:
Arkadaşlar bugün elime geçti bu saate kadar elimden bırakamadım tek kelime ile mükkemmel bi alet daha keşvedemediğim bir sürü yanı var hangi bir özelliğinden bahsedeyim bilmiyorum ama en etkileyicisi tabiki ekranı bende 17" lik lcd ekranlı bir pc var ama bu ekran onun yanında bana dev gibi geldi bu alet normal bi laptop değil , bakalım daha olumlu yada olumsuz yanlarını keşvettikçe size ileteceğim.
gürültülü mü çalışıyor ? ama eskiden bir laptop un varsa ona göre kıyasla bence.. şarj nası gitti..
quote:
Orjinalden alıntı: arsene
ben size bunun yerine fs 3438 i oneririm eğer packard bell in ekranı derseneiz fs 4438 (parlak ekran)
Haklısınız fujitsu siemens in 3438 modeli donanım olarak w7600 den çok üstün (2 tane 80 gb lık 5400 rpm lik, toplamda 160 gb sanıyorum raid0 ve çok hızlı HD mevcut), 6800go ekran kartı gibi aşırı üstün yanları var.
Tek problem türkiyede şu an satılmıyor ve fiyatının uçuk olma olasılığı var. W7600 ün fiyat performans oranı yüksektir takdir edersiniz.
son bir bilgi de şöyle olsun tüm parlak ekranları aynı kategoriye sakın koymayın. Marka vermeyeceğim ama bazı parlak ekranlar bildiğimiz düz parlak olmayan notebook ekranlarının üstüne asetat kağıdı yapıştırılmıştan öte değildir. w7600 de ise görüntü kalitesi enfes olup açılardan ürün çok daha az oranlı etkilenmektedir. Ekranın ışık gücü çok yüksektir. Farkı birazcık göz zevkiniz varsa hemen hissedersiniz.
Fs 3438 in ekranına bakmam lazım görmeden yorum yapmamalı.
Monitör diyip geçmemek lazım en değer verilmesi gereken şey pc de görüntü kalitesi olmalı çünki kullanıcı olarak sadece ve sürekli ekrana bakıyoruz, bu nedenle sony alanlara donanımları ya çok zayıf veya fiyat performans oranları çok kötü olduğu halde saygı duyuyorum..
Saygılar
Arkadaşlar yorumlara devam ediyorum , inanın ekranının tadına doyamıyorum gerçekten bu ekranda çalışmak ayrı bir zevk.Makina oldukça sessiz sayılabilir harddisk çalışırken bazen kıt kırt sesler çıkarıyor ama normal çünkü kardeşimde toshiba var bundan çok daha sesli ,gerçi ben sessiz harddisk kullandığım notebooklar içinde bir tek Datronda gördüm.Birde kafama takılan açılışta hoş geldin ekranındaki packardbell ekranı ve internet explorer daki packardbell yazısı ve mor rengi kaldıramadım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.Aletin görüntüsü çok güzel bir yorumda okumuştum arkadaşın biri üst kapağın parlak oluşu ve devaml parmak izi kalmasından şikayet etmişti bende buda dert mi diye düşünmüştüm içimden şimdi arkadaşa hak veriyorum gerçekten devaml silmek gerkiyor o muhteşem görünüşü bozulmasın diye
çok ii bi notebook.......her işi görebilecek kapasitede
quote:
Arkadaşlar yorumlara devam ediyorum , inanın ekranının tadına doyamıyorum gerçekten bu ekranda çalışmak ayrı bir zevk.Makina oldukça sessiz sayılabilir harddisk çalışırken bazen kıt kırt sesler çıkarıyor ama normal çünkü kardeşimde toshiba var bundan çok daha sesli ,gerçi ben sessiz harddisk kullandığım notebooklar içinde bir tek Datronda gördüm.Birde kafama takılan açılışta hoş geldin ekranındaki packardbell ekranı ve internet explorer daki packardbell yazısı ve mor rengi kaldıramadım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.Aletin görüntüsü çok güzel bir yorumda okumuştum arkadaşın biri üst kapağın parlak oluşu ve devaml parmak izi kalmasından şikayet etmişti bende buda dert mi diye düşünmüştüm içimden şimdi arkadaşa hak veriyorum gerçekten devaml silmek gerkiyor o muhteşem görünüşü bozulmasın diye
Arkadasim o mor rengi iptal etmeyi bende deniyorum ama bulamadim bir turlu.Varsa bir bilen el atsin lutfen
Muhteşem karlar erisin hemen almaya gidicem zaten 2 aydır araştırıyom ben onu hele ekranı süper bişi bu w7600 ın. Ayrıca uzaktan kumandası var.
almakkkk istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Şubat ayı içerisinde dell in,p.bell in yeni laptıoparı gelecekmiş.belki diğer markalarında gelir...haberiniz olaaa.