Şimdi Ara

PBELL W7600 HAKKINDA YORUMLARINIZ... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
432
Cevap
1
Favori
23.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki model için ned iyorsunuz..bende 17 inç almak üzereyim..

Bu modelin AMD 3000 alıyordum, dvd yazıcısı yoktu.. onu beklereken 3100 dvd yazıcılısı çıktı.. uzaktan kumandası yoktu onu nereden buluruz derken bu seferde AMD TURİON 1.8 çıktı.. beklemenin faydalarımı yoksa bu işin sonu yokmu :)))

NOTEBOOK W3624 AMD TURION 64 1.8 GHZ-512MB-80GB-DVDRW-17''-max 128MB-WXPH

Amd Turion 64 1.8 512MB
    DVD±RW Double Layer
    ATI XPRESS 200M
    Shared 128 mb
    Daimont View
    17
    1440*900
    Wireless Ethernet
    Kart Okuyucu
    80
    Windows XP HOME Ed. TR
    3.5 kg

1299 dolar + kdv-

-------------------------------
    AMD 3100 ise 1199 dolar + kdv

hız ve performnas bakımından hangisini tercih etmeliyim sizce.. (bir 17 inç kullananlar klübü olarak...)
  • arkadaslar bende yeni bir sorun var..(veya soru) .ov uzantılı fragman var elimde ve quicktime7 yüklü... ama fragman güzel, akıcı calısmıyor.. islemciye baktıımda movie calısırken tam performans calıstıgını görüyorum ama takılmalar oluyor yani bi bakıma fps düsüyor diyebilirim.. TV kartımı kullandıgımda aynı sorunun tv izlerken de oldugunu gördüm, islemci full calısıyor ve takılmalar oluyor.. dvd,divx izlerken veya oyun oynarken böyle bişi olmuyor.. yorum yapanlara tesekkurler simdiden (ekran kartı driverı son guncel driver;84.43)
    oyuncuysanız almayın derim ama basit oyunlar ve stratejiler oynayanlardansanız sizi mutlu edecektir. sanırım bu ürünü airfatih almıştı xp pro kurduktan sonra ürünün çok hızlı çalıştığını yazmıştı birde bu ürünü finans kart ile 8 taksit şeklinde hayli ucuza vatandan temin edebilirsiniz.

sevgili shearforce
    bene kazaa lite codec i bir kurup denemelisin
    http://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm
    full ü yeterli ama kifayetsiz gelirse mega sı bile mevcut

saygılar

• yurt ztn codec vardı kurdum ama bunu da.. olmadı öyle bişi ki sanki alet kaldırmıyor hic ekran kartı calısmıyor da butun yuk islemcideymiş gibi oluyor.. full calısıyor yani islemci.. ama oyunlarda,divxlerde veya dvd izlerken sorun yok..http://vforvendetta.warnerbros.com/ burada high definition trailerı indirip izlemeyi dener misiniz? islemci full calısıp, fpsde dusme olacak mı?

@buraktcm: yaa baba sen bu sorunu ne yaptin yaa

musterinin compaq armada 110 eski model bi notebook takilip kaldim cihaz hic acilomiyor? bilgisi olan acil ihityacim var...
  • Packard Bell Easynote 5162 (Beyaz Olanı) 2 yıldır kullanıyorum.Tamamen sorunsuz ve çok şık bir makine.Herkese tavsiye ederim.Bir arkadaşım bu modelin aynısından istiyor 2.el satan veya satılan yeri bilen varmı ayrıca ne kadar olduğunu öğrenebilirsem.

Orjinalden alıntı: cawat

pxe-mof ........

@buraktcm: yaa baba sen bu sorunu ne yaptin yaa

musterinin compaq armada 110 eski model bi notebook takilip kaldim cihaz hic acilomiyor? bilgisi olan acil ihityacim var...

çok geç oldu ama diğerlerine bilgi olsun diye yazıyorum

sorun anakart değişerek giderildi.

aynı şeyleri yaşayanlar anakartı değiştirtmeli.

Orjinalden alıntı: yurt

power cinema 4 ü sizler için upload ettim retail full sürümdür.
    164 mb dan azaltabilmek için garip dil seçenekelerini yokettim sadece ingilizce seçeneği mevcuttur birde dx 9 u çıkardım.

içerisinde gerekli farmasötik öğeleri barındırmaktadır :))

44 mb dır

problem olursa bildiriniz. yaparız bir şeyler.

sevgili aslanger bende fb liyim olsun Özhan başkan hepimizin başkanı sayılır :))

bu arada home theater ı denedim çok teşekkürler ama bence en güzeli power cinema 4

http://****.de/files/17212732/PC_4.rar.html

http://rapi dshare.de/files/17212732/PC_4.rar.html

@kelmiker malesef bu ürünü bulamazsınız.

saygılar

• slm..bende 7600 kullanıcısıyım...herşey tek kelimeyle süper..ama ben cihazın ilk ayında format atıp kendime gçre kurdum..yani ıvır zıvır ve kendinden gelen programları yüklemedim... ama şimdi tv kartını kullanamıyorum..yazılımı yok..bildiginiz gibi power cinema ile çalışıyodu...ama o prog yok şimdi...ne ile öalıştırabilirim tv kartını..nero 7 var bende ama o da iyi olmadı..yani kumanda çalışmıyor ..tv kartını kontrol ediyor ama kumanda olmuyor..tv kartı ve kumandayı çalıştıran program gerekior..bana yrdm ederseniz sevinirim...
    şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar bakıyorumda başlık ölmüş ne iş herkesin w7600 öldümü ne oldu??:D neyse arkadaşlar bana ekran kartının yeni driverı gerekiyor ama ne nvidianın sitesinde nede tweaksrusta uygun birşeyler bulamadım daha doğrusu tam olarak anlıyamadım sizce bu 2 sitedeki özelliklede tweaksrus da ki driverlardan hangisi bizim ekran kartı içindir yardım ederseniz çok sevinecem hemde başlık canlanmış olur belki
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.