Şimdi Ara

Pbe'ye üyelik açılmayacak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ayın 1 inde açılıyor deniliyodu fakat açılmadı geçen ayda bakmıştım açılmadıydı artık hiç açılmayacak mı ?

• Onu bunu bilmem de bir üst konunun açılması lazım artık PBE üyeliklerin açılmayacağına dair. Çünkü her ayın başında bu tür konular açılıyor. Ben şikayet falan etmiyorum bu yorumumdan sonra kaldırırsınız konuyu.
  • 2-3 ay kadar önce bundan sonra PBE üyelik alınmayacak diye duyuru yapıldı resmi forumda istisna birşey olmadığı sürece üyelik alamazsın. İstisna dedigimde riot karar verir belki 1 günlüğüne açar o şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

2-3 ay kadar önce bundan sonra PBE üyelik alınmayacak diye duyuru yapıldı resmi forumda istisna birşey olmadığı sürece üyelik alamazsın. İstisna dedigimde riot karar verir belki 1 günlüğüne açar o şekilde

Evet arkadaşın da dediği gibi kapatıldı pbe kayıtları ancak yeni bir durumda oyuna daha çok kullanıcı çekebilmek için pbenin kayıtlarını açabilirler oda ne zaman olur bilinmez :)
  • Sandstorm Katarina koduna karşılık üyelik vereyim isterseniz (ilk defa şans bana güldü 10 tane üyelik almıştım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.