Şimdi Ara

pbe server +1500 elodan iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala anlamıyorum bu milleti. demin bir oyun attım pbe server da graves ile 1.30 saat sürdü oyun şuana kadar oynadığım en iyi oyundu ve oyuncularda hakkını vererek oynadı. gel gelelim eu weste ''no supoort or troll'' ''mid or feed'' 5 vs 1 giren mi dersin, 10 dakka hiç gank atmayan jungler mı dersin. ad carry iken öldün diye jungle yapan support mu dersin. 20-0 yada 0-20 olan skorlar mı dersin. bütün değişikler orda. pbe test serveri olmasına rağmen adamlar daha ciddi ve hakkını vererek oynuyorlar. cidden oyunun yaş seviyesi baya bir düşmüş. pbe yi keşfetmemiş daha ilkokullular heralde

buda böyle bir anımdır. QQ

nick: tylardurden isteyen eloma bakabilir. skorlara bakıpta ''noob l2p'' demeyin. bütün takım trolleyince mecbur sizde feedliyorsunuz

• arkadaş win rationuzu düşürüyorsunuz başlardan sonra troll diye ağlıyorsunuz yeter artık harbiden , bana neden o kadar troll gelmiyor
  • deneme serverinde ip kasma rune alma derdi yokta ondan adamlar istediği heroyu seçip büyük bir zevk ve hevesle oynuyorlar genelde normal oyunlarda ip kasmak-lvl geliştirmek-elo için oynarlar buda ister istemez baskı altında bırakıyor doğal olarak psikolojik açıdan düşüş yaşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

arkadaş win rationuzu düşürüyorsunuz başlardan sonra troll diye ağlıyorsunuz yeter artık harbiden , bana neden o kadar troll gelmiyor

ne win ratiosundan bahsediyorsun hocam sen istersen 100-0 olsun. bir win strike oluyor ardından lose strike başlıyor. tamamen şans sanada gelir yakında eve seçip insta lock yapanlar
  • quote:

arkadaş win rationuzu düşürüyorsunuz başlardan sonra troll diye ağlıyorsunuz yeter artık harbiden , bana neden o kadar troll gelmiyor

1300 elo civarında ap garenler çok görüyorum mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam

quote:

ne win ratiosundan bahsediyorsun hocam sen istersen 100-0 olsun. bir win strike oluyor ardından lose strike başlıyor. tamamen şans sanada gelir yakında eve seçip insta lock yapanlar

inşallah gelir başka birşey demiyorum.
  • PBE açılıyor mu?

Deli olacağım launcher ı tıklıyorum bu yazı çıkıyor nedenini bilen var mı?Hayır normal LOL de hiç bir sorun yok açılırken pbe de var sadece.

''Could not connect to the HTTP server.Please check that your Internet connection is enabled and that your firewall is not blocking access.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 MMR BOOST YAPILIR
    5 gün önce açıldı
    IP Boost EUW için
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğiniz şu troller bir bana denk gelmiyor heralde. Geliyorsa da 10 maçta bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam

quote:

Wın-lose oranın iyiyse en fazla 1 kişi öyle gelir ve sen cidden iyiysen bir kişiyi taşıyabilirsin
  • +1500 de bulundun da mı kıyas yaptın merak ediyorum doğrusu :\
  • Boşuna mı pbe de 22 normal win var.
    Voucher ekle premade girelim sup dışında her rol oynarım.
    Instalocker evelynn dün geldi başıma hemen quit attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Bahsettiğiniz şu troller bir bana denk gelmiyor heralde. Geliyorsa da 10 maçta bir.

Aslında onlara da gelmiyo bence. Sadece kişi maç kaybedince troll yüzünden diyo. Halbuki yalan da değil çünkü trol kendisi. Yoksa her maç troll geliyo karşıya niye gelmiyo ?
  • konuyu gördüm bir şeyler yazacaktım vazgeçtim çünkü şu an oyuna giriyorum ve az önce last pick support değil talon pickledi.
  • Arkadaşım lanede eziliyorsunuz sonra hiç mesaj atmayın 10 dakika sonra niye gelmedin jungler? Eee çağırmadın ki adamı direk qq yapmaya başladın sen söylemeden adam gelmez tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Arkadaşım lanede eziliyorsunuz sonra hiç mesaj atmayın 10 dakika sonra niye gelmedin jungler? Eee çağırmadın ki adamı direk qq yapmaya başladın sen söylemeden adam gelmez tabi.

alala junglerı lanedeki adam mı çağırıyor? böyle bir saçmalık olabilir mi? o zaman junglerı çağırmayalım o ormanda fantezi yapsın tüm maç boyunca.laneleri takip etmeyeceksen jungle olmanın ne anlamı var? sadece farm yapar durursun o zaman.ne adamlar var ya jungleı lanedeki adam çağıracakmış peh.
  • Win ile Lose arasında 13 fark var.Troll gelmemeye başladı bu ara.2 hafta önce lose daha fazlaydı.Darius Red Buff'u keserken öldü Rage quit attı . Tamamen Win ile Lose arasındaki farktan kaynaklanıyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Arkadaşım lanede eziliyorsunuz sonra hiç mesaj atmayın 10 dakika sonra niye gelmedin jungler? Eee çağırmadın ki adamı direk qq yapmaya başladın sen söylemeden adam gelmez tabi.

alala junglerı lanedeki adam mı çağırıyor? böyle bir saçmalık olabilir mi? o zaman junglerı çağırmayalım o ormanda fantezi yapsın tüm maç boyunca.laneleri takip etmeyeceksen jungle olmanın ne anlamı var? sadece farm yapar durursun o zaman.ne adamlar var ya jungleı lanedeki adam çağıracakmış peh.

Black burn sen öyle jungle oynamaya devam et...
  • Aynen win ile lose arasındaki orandan kaynaklanıyor büyük ihtimalle Benim üyeliğin lost aldı başını gitti,20 lose streak yaptım nerdeyse Yeni üyelik mi açsam ne
  • Bana da hiç gelmiyor. Herkes ciddi ciddi oynuyor. Win sayısı ve win rationun etkisi kesinlikle var.
    Az önce sıkıldım insta lock eve jungle yaptım ona bile ses çıkmadı, adam gibi oynadık win
  • win ile lose arasında 100 fark var , arada bi troll geliyo her oyun troll diye bi şey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.