Şimdi Ara

PAZARTESİ N73 ME TELEFON ALACAGIM..ALMA O PARAYA ŞU TELİ AL DİYEN VARMI...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 700 800 ytl limitli en az 3 megapiksel olacak başka bir tavsiyeniz varmı.... ben n73 me almayı düşünüyorum begenmeyen varmı kötü tarafları falan..teşekkürler.....

• wifi yok o fiyata wifi telefon alabilirsin.hp var mesela.
    Ayrıca neden illa 3 mp.mp=kalite değil arkadaşımbiliyorsundur herhalde.
    bu makinala çeektiğin fotodan alacağın baskının kaliteside işe yaramayacağına göre anlamı yok yüksek mp nn...
  • butcen uygunsa nokia e 65 de guzel bi telefon...
  • 6120
  • bence okadar para çok o telefona d900 e bak derim.. nerdeyse paranın yarısı cebinde kalır.....
  • K810i ye de bakabilirsin...
  • bi ihtimal limiti fazla aşmadan önümüzdeki hafta k850 alma şansın olabilir. ayrıca ben hıza ve inceliğe bakar foto boyutundan ödün vererek 6120 de alabilirdim.., fiyatıda gayet iyi.www.akakce.com dan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

bi ihtimal limiti fazla aşmadan önümüzdeki hafta k850 alma şansın olabilir. ayrıca ben hıza ve inceliğe bakar foto boyutundan ödün vererek 6120 de alabilirdim.., fiyatıda gayet iyi.www.akakce.com dan

Haftaya k850 mi ??? Klavyen sürçtü herhalde???
  • düşük bi ihtimal olsada nenden olmasın? artık çıkmasının vakti geldide geçmiyor mu? gümrüktemidir yada daha hiç bi adım atılmadı mı bilemem ama artık yavaştan reklam filmleri, tanıtım kampanyaları...vs ile k850 yi piyasaya sokmasalar bile tanıtmaya başlamalılar. ben ekim ayı ile satışa çıkacağını k850 konusunu açtığımdan beri söylüyorum.., 3 gün geç yada 2 gün erken ne olur bilemem ama ekim döneminde satışa çıkacağı inancım çok ama çok yüksek.
  • N73 Yapistır gerçektten hoş telefon
  • yalnız bu sıralar herkes n73 alıyor. iyi sattı bu model..

• n73me daha ucuz değil mi internette 650 civarında satanlar var ve çok güzel... verdiğin paraya değecek telefon
  • K810i modeline de bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 28 Eylül 2007; 20:09:09 >
  • Bence K810i al kardeş ya da N80'e bak
  • arkadaşım ben bide k810i'ye bak derim. alttaki iki linkede bi bak.

http://www.mobile-review.com/review/nokia-n73.shtml

http://mobile-review.com/review/nokia-n73-cam.shtml
  • arkadaş bencede n73 al güzel telefon vallaha hem sesi iyi çıkıyo hemde kamerası iiyi
  • N73 te kararlıysan al derim illa alternatif arıyorsan K810i
  • teşekkürler arkadaşlar....pazartesi cebitede gideyim salı alırım artık....%90 n73me..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.