var ama adam "arkana güvenme benim arkam bicaklarla gelir. zaten arkayi falan karistirmiycam" dedi
tip olarak cok az kavga etmis bir insanim ve cabuk heyecanlaniyorum. iriyim ama kasli degilim.
adami döversem de yediremeyip arkasiyla gelse ayri nane olur, dayak yesem ayri nane olur, müdüre gitmek te var ciddi bi kavga olursa o da baska bisey.
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
en fazla dayak yersin
Slow down champion.
Kardesim hiç uğraşma oyleleriyle. soyle bı mudure falan ne dayak yemiş olursun ne disipline gitmiş olursun ne de ailenle tartışmak zorunda kalırsın. Tabi amacın kızlara hava atmak, ya da guclu olduğunu kanitlamaksa ayrı :)
sonunu düşünen kahraman olamaz dal kafa göz ne varsa
quote:
Orijinalden alıntı: UmutMK
Fazla yakmayın birbirinizin canlarını..
Madem arkası sağlam sende arkasına vur.
quote:
Orijinalden alıntı: ardacicek
YUMRUĞUNLA ÖLDÜR ONU !!!
Harikasın dostummmm
quote:
Orijinalden alıntı: ghost
Slow down champion.
Kardesim hiç uğraşma oyleleriyle. soyle bı mudure falan ne dayak yemiş olursun ne disipline gitmiş olursun ne de ailenle tartışmak zorunda kalırsın. Tabi amacın kızlara hava atmak, ya da guclu olduğunu kanitlamaksa ayrı :)
aksine.
hayatımda hic bu kadar alttan almamistim, yani normal bi insan seksen kere vazgecmisti.
ama adam resmen dövüs icin dakika sayiyor.
En kötü ölürsün
onurun için şerefin için dövüş
quote:
Orijinalden alıntı: SilentHill III
Bana 9un basindan beri satasan biri vardi. Ama fazla bisey olmadan bitti sene.
Bu sene de satasmalari devam etti, bi nedenden dolayi pzt 10 dakkalik tenefüste kavga edecegiz.
O kadar alttan aldim isine bak dedim kavga olmasi dedim adam dinlemedi. ve tek care kaba kuvvet galiba.
Ulan bide 470 le alan anadolu lisesindeyiz yine de böyle kavgaci insanlar cikiyor .
Neyse napmaliyim, olmama ihtimal yok adam sinifta bekle 10 dakkalikta dedi, anormal saglam arkasi var ve benden bayagi cusseli.
Oğlum aynı okuldayız bize haber vermiyorsun, kim bu? İsim ver.
stres sıkıntı yapmaya gerek yok gözünde büyütme senden iri olursa olsun hiç problem değil baktın ki kesinlikle ateşli bi ortam var kavga olmadan çıkış yok gözünü karartıp umarsızca ardı arkası gelmiycek bir biçimde giriş