Şimdi Ara

PAZARDAN GİYİNDİĞİM İÇİN DAYAK YEDİM:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben okula her gidisimde çakma lacoste armanı gibi marka giysiler giyerim.Bizim okulda zengin kaynıyor.Beni hep aşağılıyolar.Bana karsı nefret besliyorlar.Bugün koridorda giderken 5 tane zengin önümü kesti ve beni dövdüler.Evet sirf pazardan giyindiğimve fakirolduğum icin dayak yedim sizce napayım şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • ben olsam bende doverım ne yani ben bi t shirte 200 lira bayılıyorsam sadece bunun benım gibi zengın atletik sarışın + 1.90 boyundakı ınsanda olmasını ısterım senın gibi 10 liraya pazar malı giyip dolananların t shirtimi lekeyecegınden agzını burnunu kırarım. iyi yapmış açıkcası

Orijinalden alıntı: XanthiN

Bende kaslıyım, sarışın ve zenciyim atletik bir vücudum olduğundan beni kıskanıyorlar

Tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bump -- 24 Mayıs 2012; 23:13:20 >

Bende kaslıyım, sarışın ve zenciyim atletik bir vücudum olduğundan beni kıskanıyorlar

İbrahim yattara

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

İbrahim yattara

Kıskanmayın

şaka bi yana Laugh a selamlar

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

Beyler ben okula her gidisimde çakma lacoste armanı gibi marka giysiler giyerim.Bizim okulda zengin kaynıyor.Beni hep aşağılıyolar.Bana karsı nefret besliyorlar.Bugün koridorda giderken 5 tane zengin önümü kesti ve beni dövdüler.Evet sirf pazardan giyindiğimve fakirolduğum icin dayak yedim sizce napayım şimdi?

Ayni anda babanin olmayan arabasi calinmisti ama siz calindi sanarken megerki arabayi cekmisler dimi..
    Hatta 1700 tl maasla zengin olarak okulun guzel kizlarini da tavlayacaktin...
    Dont feed the troll derlerdi ama bu troll asiri yemekten patladi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu dalgasına açtım beyler

konuyu dalgasına açtım beyler

Yok artık

Orijinalden alıntı: master_axe

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_61239789/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61239789bunu fakesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.