Şimdi Ara

pazarda yufka sattım,para kazanmak çok zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir samimi arkadaşım var onun araba ile takılıyoruz,dün onunda bir arkadaşı yani pazarcı bir elemanın yanına uğradık pek tanımam o pazarcıyı
    dün iş konuşması yaptılar,muhabbet çay derken,elemanın işi vardı oraya gitti
    yerine pazar tezgahına 10 yaşında çocuk baktı,çocuk fırlama sesi gür iyi satıyor,laf yapıyor 10 yaşında çocuk

neyse sonra pazarcı eleman geldi,dediki 150 yufka aldım tanesi 1.10 tl den aldım 1.5 tl den satıyorum ama alan pek yok,zarar edicem dedi,en azından tanesini 1 tl den satayım az zarar edeyim yarın bu işi yapmam dedi

öyle böyle derken bunlar yufkaların çoğunu alıp pazarın ortasına gittiler kutu içinde kalabalık yerden satmaya
    tezgah bana kaldı oturdum,utancak şey yok hayatı öğrenmek lazım,tanesi 1 tl yazan kağıdı dik koydum gelen görsün diye,bağırmadım sesim iyi çıkmaz komik olur diye bağırmadım
    gelen giden baktı kimse almıyor sadece 3 tane saattım
    ama hayat cidden zormuş

• hiç kolay birşey yok ki dostum ya afedersin imanım .... 4 gündür güvenlik işine girdim 12 saat sabaha kadar bekledik ne yemek yiyebiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum allahtan bitti geçici işti bırakıyorum bu iş yapılmaz banka,hastane haricinde kadrolu olmadıktan sonra boş iş bunlar yaşta 24 oldu ne yapsam bilmiorum anasını satiyim lise mezunuyum dersaneye falan gidecem olmayacak böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptical -- 10 Eylül 2013; 7:15:41 >
  • Maaşlı asgari iş yerine!

Mısır satarım daha iyi !!

Ticaret varken..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ticaret iyide yapabilirsen iyi,yufka işi olmadı mesela
    ayrıca çalışırken okumak zor,akşam yorgun gelmek var geç gelmek var..
    bazıları hem çalışıp hem okuyor,ama işleri hafif olur iş yerinde boş dururlar iş yapmazlar bunlarda olabiliyor ama o işi bulmak mesele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.