Şimdi Ara

##Pazarda Ticaret Taktikleri##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
7.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçınılmazdır ki iyi bir chara sahip olmak için pazarlarda dolaşıp ticaret yapmak Zorundayız..Şimdi Size bildiklerimi aktarıcam Sizin de ekletmek istediginiz Taktikler falan warsa Topiç'te belirtin ben maddeler arasına eklicem

• Öncelikle pazarda ticareti kolaylaştıran itemin satılma durumudur. Yani en kolay satılabilen elden hemen cıkarabileceginiz itemleri Takas esnasında alırsanız zorluk yaşamazsınız. Buna Örn: Rogue İtemleri ( Cle +8 / Rogue Chitin / DeX Takılar / Kekuri Ring vs )

• Takas yapacagınız Kişiye kesinlikle Şunu belirtin ''Tek Trade'de İş biter '' , Yani trade bozulursa takas gerçekleşmez..Burda amaç trade yapacagınız kişinin Sizi kandırmasını önlemek..

• Pazarda gördügünüz we almak istediginiz itemi hemen çekmeyin.Adama Pm Atın we biras fiyatı düşürebilme ihtimalinin olup olmadıgını sorun .Ne kadar Düşürebilirse O kadar Kardır ..

• Trade weya item alacagınız Kişiyle kesinlikle aga/kanka vs. Cok samimiyet bildiren kelimeler kurmayın .

• Trade weya item alacagınız kişiyi dar boğaz etmeyin.'' Hadi bekliyorum geliyo musun ? / Zamanım Yok / 2Dk içinde inn hostese gel / Hadi Ama seni bekliyorum '' Gibi kelimeler kullanırsanız adam kendisinin kazıklanacagını düşünür. Yani cok karda olsanız bile adama bunu kesinlikle belirtmeyin we de az we öz konuşun.

• Takas weya alım bittikten sonra kesinlikle adama tşk edin we hayırlı Olsun deyin..

• ''ßß''Kelimesini kesinlikle kullanmayın . Onun yerine , '' Malasef olmaz/ Kusura bakma / Kurtarmıyor zarara giriyorum ''Vb kelimeler kullanın.

• Pazar Kurdugunuz bölgenin İşlek olmasına dikkat edin. We yakınlarınızda aynı itemi ucuza koyan biri warsa pazarı o bölgeye yakın kurmayın. Weya O bölgeye kurup daha alçak bi fiyattan koyun

• Takas weya alım yapacagınız Kişiye her zaman sLm 'ınızı werin.

• Satmak İstediginiz İtemi shottan bagırdıktan sonra gelen Pm'lere hemen cvp wermeyin , fiyat belirtmeyin .. Onun fiyat belirtmesini sağlayın. Çünqü Sizin İstediginiz teklifin üzerinde werme ihtimali war.

• Serwer'den serwere fiyat fark ı çok oluyor. P1 de Örnegin Shard 200M iken / Aynı shard P3 'Te 270/350 .. Yani serwerinize gore hangi serwer no'sunda ucuz item satıldıgını kesinlikle bilmeniz gerekiyor. ( Bazı serwerlerde tam tersine : 1. serwerlerde pahalı , 3 serwer'lerde ucuz oluyor..)

• Eger kolay satılabilecegine İnandıgınız +1 itemi ucuzdan buluyorsanız we paranız warsa çekin . +3 'e basıp kar yapabilirsiniz.

• Diyelim ki +7 chitin set alacaksınız. pazarda birisi tek parça 75m satıyor ama yanında başka biri 5 parçasını da tezgaha koymuş ama 80m den. hemen 75m ucuz diye çekmeyin. 80m satandan tümünü alacağınızı söyleyerek indirim yapmasını isteyin ki çoğu satıcı buna sıcak bakar. paranız varsa tek tezgahtan toplu alım yapınca pazarlık gücünüz artıyor.

• Pazardan Yeşil Kutu , Bigfrost Taşı alım satımı yapmak çok zordur. Yani 150M normalde diyelim Yeşil Kutu . Adam 100'E Koymuş. Kırdıracaksanız alın, Yoksa satması zor olur. Yeşil Kutu bigfrost taşına gore daha zor satılır. Çünqü Degerli item düşme ihtimali daha azdır.Paranıza güvenip fazlaca kırdırılacak item alıp kırdırmayın. Kırdırdınız diyelim , Hiç item cıkmadı işinize yarayacak: Bu sizin komple zarar etmenize neden olur. Degerli item cıkar sa da sansınıza şükredin we o itemi bir an önce elden cıkarmaya bakın. Sattıktan sonra tekrar alırsanız yeşil Kutu emin olun batıcaksınız

• Mümkün olduğunca kibar konuşun adamlar sizin nadide bir kişilik olduğunuzu düşünür bu yolla ticaretinizi kolaylaştırmış Olursunuz :)

• Örnegin chitin normal fiyat 125 pazara koydunuz 125M ye adam parasi olsa bile indirim yap diyecek her zaman boyledir siz PM BLOCK layin ki indirim yap demesin ve direk ceksin 120M koysaniz yeter o itemi satabilirsiniz...

• Bir item trade yoluyla alcaksniz adama sakin soyle teklifler vermeyin

-YA 250M yada +7 GLAVE
    -YADA +7 BLADE AXE VEREYIM
    sakin boyle demeyin sonra karsidaki adam blade axe ver bide ustune para ver diye tutturur yani sahip oldugunuz itemleri soylemeyin

• - Allchat veya shouttan satılacak veya alınacak itemi düzgün dikkati çeker bir şekilde yazılması lazım

Katkılarından DoLaYı Dogan_Hawk ' a Tşk Ederim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 8 Temmuz 2007; 15:07:18 >

• Pazarda gördügünüz we almak istediginiz itemi hemen çekmeyin.Adama Pm Atın we biras fiyatı düşürebilme ihtimalinin olup olmadıgını sorun .Ne kadar Düşürebilirse O kadar Kardır ..

Bana göre en önemlileriden birisi. D3te 900m'ye gördüğüm MS'yi D1'de 550mye çekmiştim

Paylaşım için sağol.
    Katkılarımdan dolayı teşşekkür etmemişsin bu arada
    ╚═══════Knight Online World═══════╝
    35½ καяѕıуακαℓı

κіміиє qόяє κяαlız... κіміиє qόяє уαlαиız... нєяκєz яαнατιиα вακѕιи віz αdαм qіві αdαмιz...
    Ortak Char Aranıyor.İletişim: gizay_imren@windowslive.com
  • t$k.ler yararlı konu

İd:ManavAmca LvL:49 (ap:885) Defans:455
  • Eline Sağlık İşime Yarıyacak
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

bu yararlı bılgıler ıcın tesekkurler ama cogu ko userları bunları bılıyo

Sizin de wereceginiz maddeler ile bu topiç'i geliştirme hevesindeyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diyelim ki +7 chitin set alacaksınız. pazarda birisi tek parça 75m satıyor ama yanında başka biri 5 parçasını da tezgaha koymuş ama 80m den. hemen 75m ucuz diye çekmeyin. 80m satandan tümünü alacağınızı söyleyerek indirim yapmasını isteyin ki çoğu satıcı buna sıcak bakar. paranız varsa tek tezgahtan toplu alım yapınca pazarlık gücünüz artıyor.

gerçi bunu bilmeyen yoktur ama yazayım dedim.
    topic için saol

vsvs gibi şeyler söyleyenlere kulak asmamak lasım ;)
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • PAZARI AÇMADAN ÖNCE SATACAĞINIZ İTEMİN PAZARDAKİ FİYATINI ARAŞTIRARAK O ANDAKİ FİYATI BİRAZ DAHA DÜŞÜK KOYABİLİR DAHA ÇABUK SATILMASINI SAĞLAYABİLİRSİNİZ

BİRDE PAZARLIK YAPARKEN NOLURSUN ABİ LÜTFEN YALVARIRIM GİBİ KELİMELER KULLANMAYIN ŞAHSEN BENİM VERMEYE NİYETİM OLSADA BEN O İTEMİ VERMİYORUM

Orjinalden alıntı: wistonII

diyelim ki +7 chitin set alacaksınız. pazarda birisi tek parça 75m satıyor ama yanında başka biri 5 parçasını da tezgaha koymuş ama 80m den. hemen 75m ucuz diye çekmeyin. 80m satandan tümünü alacağınızı söyleyerek indirim yapmasını isteyin ki çoğu satıcı buna sıcak bakar. paranız varsa tek tezgahtan toplu alım yapınca pazarlık gücünüz artıyor.

gerçi bunu bilmeyen yoktur ama yazayım dedim.

Ekledim
    HarDeaht'doStum'u Çok Özlücem :o(
  • eğer elinizde bi miktar para varsa ve baktınız piyasa yükselmeye başlıyor hemen bi item alın örn:+8cleaver diyelim ki 250m ama piyasa yükseldiği zaman onun fiyatı yaklaşık 3 katına çıkacak ve sizde yaklaşık 3 kat kar yapmış olacaksınız.Eğer piyasa düşmeye başlıyorsa elinizdeki satılacak olan itemleri bir an önce satabildiğinizin en yüksek fiyatına satın ki birkaç hafta sonra piyasa iyice düşecektir ve sizinde elinizde o güne göre oldukça iyi para kalıcaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cempektas

eğer elinizde bi miktar para varsa ve baktınız piyasa yükselmeye başlıyor hemen bi item alın örn:+8cleaver diyelim ki 250m ama piyasa yükseldiği zaman onun fiyatı yaklaşık 3 katına çıkacak ve sizde yaklaşık 3 kat kar yapmış olacaksınız.Eğer piyasa düşmeye başlıyorsa elinizdeki satılacak olan itemleri bir an önce satabildiğinizin en yüksek fiyatına satın ki birkaç hafta sonra piyasa iyice düşecektir ve sizinde elinizde o güne göre oldukça iyi para kalıcaktır.

Bende Bunu eklemeyi İsterim Kardeşim fakat , Ne zaman yükselip ne zaman piyasanın azalacagı belli Olmuyor .
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.