Şimdi Ara

PAZARDA ÇOK ALINAN ŞEYLER (YİYECEKLER HARİÇ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba oturdum bölgede ucuz elektronik giyim vs her şey var yiyecek hariç bende bunlardan ufak bir kar etmek istiyorumve pazarlarda satmak istiyorum

• Ne Tür ürünler çok satılır
  • Adidas eşofman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes elektronik felan bilmem de gecen gun bizim marka toptan satis magazasina girdim cay almak.icin. alirken hemen yanindaki maden suyuna gozum takildi. marketten 1 liraya aldigin maden suyu 30 kurusdu. kolide 20 tane var. her siseden 70 kr kar. 20x70= 140 yani her koliden 14 lira kar ediyorsun. bir de bu urunun fabrika cikisini dusun ya da toptan indirimli aldigini. sadece.maden suyundan zengin olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAŞKA
  • ÇORAP SAT
  • Plastik sat lastik mastik toka felan terlik ayakkabi :) gez pazari ne satiliyor bir göz gezdir epeydir gittigim yok pazarlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havlu sat amcam havlu satmaya basladı hafiften emeklı adam calısmadan duramıyo isi baya buyuttu 1 yıl bıle olmadı yanı anca baya tuttuki havlu vs dukkan acacak kapasiteye geldi adam deneyebilirsin koca karılar bakıyo boyle seylere
  • HAVLU VE ÇORAP HOŞUMA GİTTİ BAŞAKA VAR MI
  • Tabak , bardak , leğen , şişe , kahvaltılık kutuları , çorap , çocukların ilgisini çekebilcek bazı oyuncaklar(hangi pazarda satcaksanız orda gözlem yapıp karar vermeniz lazım buna) ve son olarak kolye , bilezik filan pazarlarda en çok satılan şeylerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.