Şimdi Ara

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
220
Favori
161.623
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazaramadan digital hediye çeki almayın.

Kodu göndermiyor ve iade de yapmıyor. Kısaca paranızın üstüne yatıyor.

Şikayetvar da onlarca şikayet var.

MH inanılmaz bozuldu.Böyle giderse bu site batar.

Bir kez denedim, puan bakiyesi yetersiz falan dedi aldırmamıştı. Yine öyle yapar diye endişeleniyorum. 3-4k puan birikti kartlarda ama bu korku yüzünden aktaramıyorum. İş Bankası bu siteyi biraz daha kullanıcı dostu yapmalı bence. Sen "evet var" dediğin halde ben yine emin olamadım, öyle tuhaf bir site Pazarama Fırsatları ve İndirimleri 

Valla sizin için şimdi 2 kitap aldım aklımdaydı zaten 76 lira kart puanını kullandım üstü 340 tlyi karttan ödedim 40 tl plus puan kazandım 15 gün sonra yüklenecek, bence sıkıntı yok yani ama az bi miktar puanı aktararak deneyin isterseniz ben çok memnunum pazaramadan hepsiburadadan sonra en çok kullandığım alışveriş sitesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim, şaka yapmıştım ama zaten yapacağınız bir alışveriş ise güzel denk gelmiş oldu Pazarama Fırsatları ve İndirimleri Puanları gönül rahatlığıyla aktarabilirim artık Pazarama Fırsatları ve İndirimleri 

Kesinlikle katılıyorum her yere yazdım 18 gün oldu ne kupon ne para iadesi sağladı yarın bankadan harcama itirazı yapacağım. Pazarama Fırsatları ve İndirimleri Pazarama Fırsatları ve İndirimleri Pazarama Fırsatları ve İndirimleri Pazarama Fırsatları ve İndirimleri

• Pazaramaya aktarılan puanlar sarı alımında kullanılabiliyor mu ? Özellikle bonus aktarıp yakın zamanda alan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Geçerlilik: 2026 yılı sonuna kadar
    Kullanım: D&R mağazalarında ve/veya online alışverişte geçerlidir
    Durum: Acil satılık
    Lokasyon: Ankara

İlgilenenlerin mesaj yoluyla dönüş yapmasını rica ederim. Mesajda gerekli bilgiler teyit edilecektir.

Plus ile 1468₺

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri

https://www.pazarama.com/zyxel-wx3100-t0-ax1800-wifi-6-gigabit-mpromesh-menzil-genisletici-ap-p-4718937616848?magaza=mediamarkt

• bu pay-80 hatasının sebebi nedir? rezalet bir app şu pazarama gerçekten. ayda yılda bir işim düşüyor asla sorunsuz bir deneyim yaşayamıyorum burada.

KINGSTON 8GB HX316C10FBK2 1600Mhz CL10 DIMM 1.5V Ram x 2
    ASUS RADEON RX560 2GB OC EDITION
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
    LG E2381VR-BN 23" FULL HD MONITOR
  • malikanesorumlusu kullanıcısına yanıt

Tam yazacaktım son mesajda yazmış MH , Kasım ayına özeldi muhtemelen 24 saatte tanımlayıp süresi geçtiği için görmediniz, 18 gün boşa beklemişsiniz, bir de neden kupon aldınız ki , kupon şartlarını değiştirdiler , sepet ile birleşmiyor

Yani 350 liralık ürün sepette 250 lira diyorsa 250 lik kuponu kullandığında 0 TL ödemiyorsunuz, 350-250 100tl ödeme çıkıyor Pazarama Fırsatları ve İndirimleri  üstüne üstelik kuponsuz alsanız maxipuan ve pazaramapuan kampanyalarından yararlanıyorsunuz, kuponla yararlandırmıyor. Kuponu sadece sepette indirimsiz bir ürün gördüğünüzde ve piyasanın gerçekten altında ise o zaman da indirimli hediye çeki varsa anca öyle alınır başka türlü alınmaz . Misal şuan 500 TL lik hediye çekini 350 ye veriyor , ama alınmaz , zaten 500 liralık ürünler sepette 350 lira aşağı yukarı Pazarama Fırsatları ve İndirimleri 

• Pazarama kod: MEB4WZE6TASTFCV 400/100

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RedBeardMan kullanıcısına yanıt

geçersiz kod dedi

acaba niye

Benim 500₺ vererek aldığım 750₺ kuponu karacumada kullanarak satın aldığım ürün sahte çıktı. Ürünü hemen Geri iade ettim. Kullandığım 750₺ kuponu 2-3 Mail ve 3-4 aramanın sonunda bana tekrardan tanımladılar. Ancak karacumada kullanılmak üzere satın alınan kuponların kullanılmadığı için iptal ve iadesinin olmadığını söylediler. Yani yanmış o ödenen paralar tuzaktı resmen.

• 350 TL'ye aldığım 500 TL'lik kuponu kullanmaya çalıştığımda sürekli 1 TL'lik ürün ekle diyor. Neye takılıyor olabilir? Hangi ürünü eklersem ekleyeyim aynı hatayı veriyor. Aynı durumu yaşayan biri var mı?

En fazla 200tl veriyordu hocam. %50 oranıyla hesaba 400tl kart puanı yükleyerek kazanabiliyordunuz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.