Şimdi Ara

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
199
Favori
138.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pazaramadan satın alınan hediye çeki kullanılırken sepette indirimli ürün varsa beraber kullanılabiliyordu. Şimdi ise ücretsiz verdikleri kuponlar gibi hediye çekleri de indirim kampanyalarıyla birleşmemeye başlamış. Aferin, bu

kafayla devam etsinler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pazarama kadar saçma sapan çalışan bir firma görmedim. Alışverişlerde sorun çıkarsa çözüm bulman zor, iade süresinde iade edebilirsen iyi. Ama elde patlayan ürünlerim oldu, bir süre sonra sorun çıktı kimse ilgilenmiyor.

Birde Plus diye bir zımbırtı çıkartıyorlar sözde alışverişten yüzde 5 puan kazanıyorsun. Puanları 2 hafta sonra yüklüyorlar, bu puanlar yüklendiğinde plus üyesi olmak zorundasın. Eğer hesabında puan varken plus üyeliği iptal ettiysen gitti tüm puanlar. Bu konuda hepsiburada gerçekten çok iyi, puanları hemen yüklüyor zamanı gelmeden geri almıyor. Pazarama'nın müşteri hizmetleri de rezil ötesi. 10 sorunumdan 1'ine ancak çözüm bulabilmişimdir.

• pazarama
    21-26 Kasımda Banka Puanlarını Pazarama’ya Aktar, 28 Kasım’da Tam İki Kat Değerli Olsun!
    https://www.pazarama.com/kampanya/puanlarini-aktar-degerlensin

Açıklamalarda "Kazanılacak en yüksek Kart Puan tutarı 100 TL ile sınırlıdır." deniliyor.

Yanlış anlamadıysam, 100 puan yükleyen 100 TL kazanacak. Toplam 200 TL olacak.

Bir önceki kampanyada 200'dü, 100 e indirmişler.

Tekrar hatırlatayım. Plus puanı olan arkadaşlar dikkatli olsunlar, eğer plus üyeliğiniz biterse veya siz iptal ederseniz; ilerde yüklenecek puanlarınız yüklenmeyeceği gibi daha önce yüklenen plus puanlarınızda süresine bakılmaksızın geri alınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Satıcı Nothing Türkiye

Daha önce alıp kullanan varsa yorumlarınızı alalım arkadaşlar

Ben bu kulaklığı kullanıyorum gayet memnunum. Troy kartlara özel 1000 tl üstü 200 tl indirimle 3 taksitle 1171 tlye alınabiliyor. Bu aralar Bluetooth kulaklık bakan varsa değerlendirebilir. Farklı sitelerden yorumlara bakabilirsiniz.

Normalde pazaramadan nefret ederim ama bu denk geldi paylaşayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iinnmm -- 23 Kasım 2025; 22:7:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.