|
Pazarama.com hesabımdan başkası alışveriş yapmış Gmail kontrol ederken spamda pazarama fatura gördüm Baktım fatura 30 nisan tarihli ve benim adıma. 1 ad 250 TL hediyen gamer kod alınmış. Siparişi ben vermiş görünüyorum Ödeme bana ait olmayan QNB kart ile yapılmış Ben zaten kartlarımı tedbiren hiç bir sitede troy kayıtlı bırakmıyorum Hesabıma girip baktım 5 nisan da kod alınmış 2 tane. ama fatura 1 tane. fatura tipinde istisna yazıyor ne demekse. Bu siparişle ilgili sms veya mail gelmedi bana. Satıcı da pazarama dijital. Yani kendi yan kuruluşları. Sabah faturadaki adrese durumu kanıtlarıyla beraber mail attım. Ve "teslim ettiğinize dair kanıtınız var mı " sorusuyla bitirdim. 1 saat sonra da pazarama müş hizmetlerini arayıp kayıt açtırdım. Bakalım ne sonuç çıkacak Pazarama şifremi değiştirdim tabii. Zaten kolay şifre seçmiyorum. Başka ne yapılabilir bilmiyorum. Ez cümle, pazarama hesabı olanlar dikkat etsin. Hediyen Kart - Gaming 250 TL Fiyatları ve Modelleri - Pazarama https://www.pazarama.com/hediyen-kart-gaming-250-tl-p-4255809931529?magaza=pazarama-dijital< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 7 Mayıs 2026; 20:56:53 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
iOS
Android