Şimdi Ara

pazara 2 banko verıyorum guven 10/9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    388 Anderlecht - Club Brugge ust veya kg var ben ustu tercıh ederım herkese bol sans,daha bulursam eklerım bu konuya

• yarın için sistem kuponu verirmisin.fazla mac olmayacak 15 liraya tamamlanacak bi kupon
  • bu ıkısını banko alıcam ve duello maclarını yazıcam dısardan handıkaplarla ugrasmak ıstemıyorum acıkcası ,duellonun oranları cok guzel yarın bol duello var 4 tane gelse yeter zaten,ama duelloyu kafanıza gore yazmayın oncekı haftaları ınceleyın
  • iyi oranlı süpriz maclar söylermisin
  • sunu da ekleyeyım kesınlıkle cebınızden ıddaa ya cok para yatırmayın acıkcası ben 4-5 tl den 15-20 hedefıyle oynuyorum,tutunca da 20 tl lık kupon yapıyorum kafama yatan banko olunca,kendı capımda baya bı kafa yordum son denememı bugun yaptım o da tuttu,maclar hemde 30. dk da geldı ,sanırım artık tekden fılan yatmaya son verıcem kendı acımdan bu maclara onun ıcın 10/9 yazdım yanlıs anlasılma olmasın sakın bırılerınden fılan mac almadım kendı yorumum bu sekılde bu ıkı maca,sonucu bekleyıp gorucez,
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

iyi oranlı süpriz maclar söylermisin

Chelsea ye güven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dun gece nba den dolayı uyuyamadım neyse yarın oglen cıvarı ıncelerım yazarım ıncelemem gereken gs macı chelsea macı fılan var,bana da chelsea daha agır basıyor ama suarez bu maclarda kendıne gelıyor bu macın +7 olup olmama ıhtımalını bı arastırıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

bu ıkısını banko alıcam ve duello maclarını yazıcam dısardan handıkaplarla ugrasmak ıstemıyorum acıkcası ,duellonun oranları cok guzel yarın bol duello var 4 tane gelse yeter zaten,ama duelloyu kafanıza gore yazmayın oncekı haftaları ınceleyın

Hocam hala anlayamadım senin sistemi, yukarıda ki bankoların oranı 2 zaten.
    Düelloda da ortalama oranlar 2.
    4 tane tutsa;
    BANKOLARIN ORANI*DÜELLO ORANI
    2*2=4
    2*2=4
    2*2=4
    2*2=4

Toplam 16TL gelir.Zaten 4 düello tutturmak baya zor.6 düello seçtin diyelim.Kupon 6 TL, 4 düello gelse o da baya bir zor ve bunun karşılığı 16 - 20 lira arası para gelecek.Bu kadar uğraşa az diye düşünüyorum.
    Böyle yapacağına yukarıdaki 2 oranlı bankonun yanına, örneğin real maçını yazarsın ms2 ya da hms2, olur 2-2,5 oranlı kupon.
    Buna 10 bassan alırsın 20-25 TL, bana daha banko gibi geldi.4 tane düellonun gelmesini beklemek bence daha sancılı birşey karar senin.
    Böyle yapcaksan saçma geliyor,kusura bakma.
    Ya da insanlık hali gözden bişey kaçırmış olabilirim, o zaman anlatırsan sevinirim.

• Alırım bu maçları sağol.
  • dısarda az ısım var herhalde 3-4 saate donerım ben bu sekılde oynadım,zenıt macından en az 4-6 gol beklıyorum rıske gırdım +7 yazdım hayırlısı bakalım nasılsa bıgun tutturucaz +7 yı
  • quote:

dısarda az ısım var herhalde 3-4 saate donerım ben bu sekılde oynadım,zenıt macından en az 4-6 gol beklıyorum rıske gırdım +7 yazdım hayırlısı bakalım nasılsa bıgun tutturucaz +7 yı

hocam yarın için banko maçların varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosie<3

quote:

dısarda az ısım var herhalde 3-4 saate donerım ben bu sekılde oynadım,zenıt macından en az 4-6 gol beklıyorum rıske gırdım +7 yazdım hayırlısı bakalım nasılsa bıgun tutturucaz +7 yı

hocam yarın için banko maçların varmı

hocam yarına degılde bugun ıcın real madrıd macı 4-6 yada +7,ayrıca psg macından yuksek oranlı bı sonuc beklıyorum ,ınter de bugun kazanamaz gıbı sankı ,leverkusen macını beklıyorum kg olursa bu sekıl bı kupon yapıcam geceye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.