Şimdi Ara

Pazar Günleri Yol Kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir yıldan fazladır pandemi içimizden geçti ve herkesin hayat standardı az veya çok düştü. Uzun zamandır takıldığım bir hususu artık yeter ulen!! diye bağırmak istiyorum. Polisler bizim canımız ciğerimiz Allah onlardan razı olsun. Aldıkları emirleri uyguladıkları için birşey demek istemiyorum.

    Konuya gelecek olursak :
    Uzun zamandır pazar günleri iller arası seyahat etmek durumunda kalıyorum ve işim gereği izin belgem var. Dün İstanbul'dan Kocaeli'ne otobanda hız sınırları içinde hareket ederken yol bir anda tek şeride indi noluyor demeye kalmadan o tek şeridin içine giriverdim. Elim belgeyi almak torpidoya gitti bir de ne göreyim kontrol montrol yok. Kontrol etmeyeceksen neden yolu tek şeride indirip kaza riski oluşturursun arkadaş ??dedim.. Tepe lambalarını yakıp arabayı yan olarak temin iki şeridini kapatacak şekilde koyunca noluyor ??dedim.. Yetkililer ey yetkililer nolur hayatımızı zorlaştırmayın kolaylaştırın. Ben denetim olsa gıkım çıkmaz eyvallah derim. 100 km yol geldim ya beni çevirin arkadaş yasak varsa kanun varsa çevirin hatam varsa yaz cezayı ... Diyeceklerim bu kadar oh rahatladım ...







  • İstirahat ettikleri zamana denk gelmiş olabilirsin. Ayrıca trafiğin yoğunlaştığı anlarda belge kontrolünü askıya alabiliyorlar.
  • Bu bir defa karşılaştığım bir durum değil olsa dediğiniz gibi düşünürdüm. Benimde takıldığım nokta aslında dediğiniz kısım madem yoğunluk var neden tek şerit? Madem yasak var neden yoğunluk var ? Kısır döngü :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.