Şimdi Ara

Paypalın çektiği tutar ile kredi kartıma yansıyan tutar farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiye kadar 3 5 dolarlık işlem yaptığım için farketmemiştim 780 dolarlık bir işlem yaptım 60 lira fazla çekilmiş detaylı araştırdım bankalardan kur farkından dolayı 809 dolar çekildi diye bir mesaj geldi buda modern haraçmı oluyor şimdi?

• aynen modern haraç oluyor hocam geçmiş olsun
  • aynı günde iki urunu farklı zamanda bile alsan farkediyor.. kur anlık değişiyor ve cunku dolar olarak cekiliyor paypaldan sonra paypalda senin kredi kartından doları cekiyor ama TL olarak cevirip cekiyor tabi hesap odeme gunu gelince o gunku kurdan banka tekrar doları bozup TL olarak cekiyor senden o yuzden farkeder.. ayrıca paypal kuru biizm buradaki kurdan pahalıdır. orada yaklasık 1.6tl
  • Paypal kuru yüksek oluyor arkadaşın söylediği gibi nedeni bu. Dolar burada 1.52 civarıysa paypal'da direkt 1.60 hesaplamak gerek oldukça farkediyor yani..
  • Sanal kart oluştur , alıcağın ürünün fiyatına göre para ekle ..Eğer satın alamazsan kur yüksektir bütçene göre parayı yükselt ..Duruma göre satın al veya alma ..
  • Cevap veren herkeze çok teşekkür ederim uzun süredir foruma soru sormaz olmuştum ne sorsak bir kaç sivri aradan gereksiz cevaplarla konu kirletiyordu...uzun süre aradan sonra güzel ve acık cevaplar aldım sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.