Şimdi Ara

Paypalı kredi kartsız kullanmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • reklam sitelerinden birine üye oldum ve havale içinde paypal hesabı oluşturdum. benim sorunum şu reklam sitesinde param 50tl olduğunda paypal hesabına aktarılacakmış bende bu kazandığım parayı internetten alışveriş için kullanmak istiyorum ama kredi kartım olmadığı için bilgileri doldurmadım bunun herhangi bir sorunu olur mu?

• eskiden bakiye ile ödeme kabul etmiyordu son durum ne ?

Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu

Bi sorun olmazda sana 50 TL yollayacak enayi bi site bulabileceğini sanmıyorum

50 lira biriktiğinde verilecek ve bence oldukça güvenli gibi duruyor ünlü haber ajanslarının yaptığı haber yalan değilse tabi

daha site açılmadı 1 temmuzdan itibaren hizmete girecek ve birçok haber sitesindede haberi var. örn:http://www.haber365.com/Haber/Internet_Reklamciliginda_Yeni_Uygulama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 22 Haziran 2011; 18:55:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

eskiden bakiye ile ödeme kabul etmiyordu son durum ne ?

yurt dışı kaynaklı yerlerde 2011 şubattan beri kullanamıyoruz bakiyedeki parayı

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Paypaldaki parayla kredi kartsız sadece yurtiçi alışveriş yapabilirsin.Türkten Türke yani.Yabancı bir kişiyle alışveriş yapabilmek para gönderip alabilmek için kredi kartı mecburiyeti var.

yani türk sitelerinden alışverişte sorun yaşamam ama yabancı oyun şirketlerininsitesinden ürün almak gibi işlemlerde sorun mu yaşarım?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.