Şimdi Ara

paypaldan gold alımı!!!!! yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anda gold almaya çalışıyorum ama beceremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obt -- 3 Temmuz 2006; 4:59:00 >

• arkadaşım bence msn ni verme burda söyleyen söylesin msnden yardım edecem diyipte seni kandırmaya çalışan insanlar çıkaiblir dikkat et
  • kart bilgilerini girip add kart dediğim zaman bana böyle bir cevap veriyor
    Your credit card has not been added because we could not verify the 3-digit verification number for your card. This number is a 3-digit number printed on the back of your card. It appears after and to the right of your credit card number. Please check the number you entered and try adding this card again. Please refer to the automatic email we have sent to assist you. This may be because your bank does not support this action.
  • hmm hata müşteri kodunda eğer normal bir kredi kartı kullanıyorsan kartının arkasında bulunan bi numara var bunun en sonunda 3 rakamlı bir numara var onu bu 3 last digits number dediği yere yaz eğer bir hesap kartı kullanıyorsan müşteri kodunu yazacaksın oraya

edit müşteri kodu dediğim yani müşteri kodunun son 3 numarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan -- 2 Temmuz 2006; 10:57:06 >
  • direk oyunun net sitesine girsem ordan kart numarasını yassam denesem alınmıyomu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.