Şimdi Ara

Paypala Güvenip Alışveris Yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 dolara arac ici kamera aldim. cihaz bildiginiz düdük gibi ötüyor. video cektim saticiya mesaj attim ve "urun elimizde yok 0.0.5 dolar iade edelim' dedi. resmen saka gibi. direttim 3 dolara kadar cikti. paypala itiraz actim. bana urunu geri kargolamami aksi takdirde parami alamayacagimi soylediler. 22 dolarlik urun icin bir dunya kargo parasi verecegim komedi gibi. paypala mesaj attim anlayin beni lutfen kargo parasi urunden fazla tutuyor dedim. yapacak birseyimiz yok dediler. kisaca bu adamlara guvenip cok yuksek meblaada alisveris yapmayin. ben 22 dolarla yirttim ders oldu. ya da adam akilli siteler ile alisveris yapin.

Kısaca olay gelismesi:

ürünü aldim cihz ötüyordu. saticiyamesaj attim bana urunden elinde olmadigini, karinin az oldugunu ve 0.05 dolar geri odeyebilecegini soyledi (komedi gibi). cok ustune gittim 3 dolara cikti. elinde olmamasi olayida yalan satisini yapiyordu urunun. sonrasinda paypal ile bu olay yasandi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 26 Şubat 2016; 17:37:50 >

• Hocam hangi siteden alışveriş yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

23 dolara arac ici kamera aldim. cihaz bildiginiz düdük gibi ötüyor. video cektim saticiya mesaj attim ve "urun elimizde yok 0.0.5 dolar iade edelim' dedi. resmen saka gibi. direttim 3 dolara kadar cikti. paypala itiraz actim. bana urunu geri kargolamami aksi takdirde parami alamayacagimi soylediler. 22 dolarlik urun icin bir dunya kargo parasi verecegim komedi gibi. paypala mesaj attim anlayin beni lutfen kargo parasi urunden fazla tutuyor dedim. yapacak birseyimiz yok dediler. kisaca bu adamlara guvenip cok yuksek meblaada alisveris yapmayin. ben 22 dolarla yirttim ders oldu. ya da adam akilli siteler ile alisveris yapin.

Paypal bir site değil yalnız, siz yanlış anlamışsınız olayı. Siz şimdi paypalla değil de kredi kartıyla yapsaydınız alışverişinizi, kart müşteri hizmetlerini arayıp paramı geri verin ürün bozuk mu çıktı diyecektiniz?

Paypal aracı bir şirket sadece. Pek sevmem paypal'ı çok komisyon alıyorlar diye ama, dediğiniz komik oluyor. Elbette ki ürününü kargolayıp adama yollamanı isteyecekler. Senin yaptığın hata, ürün güzel çıkmazsa iade yapacağında kargo parası almayan şirketten almamak olmuş. Geçmiş olsun. Paypal'ın herhangi bir suçu yok şu durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

23 dolara arac ici kamera aldim. cihaz bildiginiz düdük gibi ötüyor. video cektim saticiya mesaj attim ve "urun elimizde yok 0.0.5 dolar iade edelim' dedi. resmen saka gibi. direttim 3 dolara kadar cikti. paypala itiraz actim. bana urunu geri kargolamami aksi takdirde parami alamayacagimi soylediler. 22 dolarlik urun icin bir dunya kargo parasi verecegim komedi gibi. paypala mesaj attim anlayin beni lutfen kargo parasi urunden fazla tutuyor dedim. yapacak birseyimiz yok dediler. kisaca bu adamlara guvenip cok yuksek meblaada alisveris yapmayin. ben 22 dolarla yirttim ders oldu. ya da adam akilli siteler ile alisveris yapin.

Hoş geldin geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm... paypal ile yemeksepeti uzaktaki bir arkadaşa sipariş versem ödemeyi paypal kartım ile internetten online ödeme yapabilirmiyiz

• en.jd.com hocam. bundan sora banggood dan disinda alisveris yapmam. en azindan yamuk cizmiyorlar 5 dolar fazlaveririm oradan alirim.

dostum paypalin slogani paypal ile guvendesiniz. guvenli alisveris. sorun ciktiginda paraniz iade diyorlar. bana attiklari mailde satici urunun geri kargolanmasini istemis ondan dolayi kargo yapmamin zorunlu oldugu yaziyor. demek ki paypali saticilar yonetiyor.
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    paypal saticilarmi yonetiyor hocam siz paypalin ne oldugunu bildiginize eminmisiniz?
  • yıllardır paypal kullaıyorum ilk defa bir şikayet görüyorum , genel olarak alınan ürünün ücretsiz kargolu olmasına dikkat edilir. ayrıca sadece paypal değil hangi banka kartı olursa olsun oda aynısını yapardı , bir konuda arkadaşta belirtmişti bugun yurtdışından alışveriş yapmış ürünün 5 katı kadar para ödemek zorunda kalmış , güvenilir kişilerle alışveriş yapın , önünüze gelen her siteden her tv kanalından alışveriş yapmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Aliexpresten yapabilirsin ben ne kadar ürün aldıysam hepsi geldi ve çok memnunum en yüksek puanlı kişiden yapınca kesinlikle memnun kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ncslove

yıllardır paypal kullaıyorum ilk defa bir şikayet görüyorum , genel olarak alınan ürünün ücretsiz kargolu olmasına dikkat edilir. ayrıca sadece paypal değil hangi banka kartı olursa olsun oda aynısını yapardı , bir konuda arkadaşta belirtmişti bugun yurtdışından alışveriş yapmış ürünün 5 katı kadar para ödemek zorunda kalmış , güvenilir kişilerle alışveriş yapın , önünüze gelen her siteden her tv kanalından alışveriş yapmayın.

o arkadasinki ayri bir olay. ups kargo veya dhl vb. adami kaziklar zaten gumrukte. bende paypal ile alisveris yaptim bir kere isimiz dustu ondada kazik atti :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.