Şimdi Ara

Paypal Türkiyeye Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’deki Müşterilerimiz İçin Önemli Bilgilendirme
    PayPal olarak Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz.
    6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır. Müşterilerimiz PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilirler.
    Belirtmek isteriz ki, PayPal’ın önceliği her zaman müşterileri olmuştur. Ancak yerel düzenleyici kuruluşa yaptığımız lisans başvurusunun reddi ve ilgili kurumun Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurma talimatı doğrultusunda uygulamak durumunda olduğumuz bu karardan dolayı üzüntü duymaktayız.
    Müşterilerimiz bilgi sayfasını ziyaret ederek bu sürecin kendilerini nasıl etkileyeceğine ilişkin detaylı bilgi alabilirler.
    PayPal olarak tüm müşterilerimize bugüne kadar bizi tercih ettikleri için teşekkürlerimizi iletmek isteriz. PayPal'a vermiş olduğunuz destek Türkiye'deki çalışanlarımız ve şirketimiz için her zaman önemli olmuştur.
    Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.







  • Neler olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz?
    PayPal olarak Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz. 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır. Ancak müşterilerimiz PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilirler.

    PayPal Türkiye’deki operasyonlarını neden durduruyor?
    Türkiye’de ödeme faaliyetlerinde bulunmak için yaptığımız lisans başvurusunun BDDK tarafından reddi nedeniyle faaliyetlerimizi durdurmaktan başka bir seçeneğimiz bulunmamaktadır.

    Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.
  • bddk ile sorunalr falan off off. tüketiciyi destekleyen sistem olan paypal da gidiyor
  • odemelerini paypalla yapip alanlar icin gercekten zor bir durum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diye bu BDDK denen kurum lisans vermiyor? Dünya'da insanların yararına çalışan şirketler Türkiye'den uzaklaştırılıyor çünkü Türkiye insanın yararına değil zararına çalışıyor.
  • Arkadaşlar normal kredi kartınız ile paypal üzerinden yurt dışı alışveriş yapmaya devam edebilecekmiyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki PayPal'dan başka güvenilir bir benzerine parayı aktarıp, Türk bankalarına çekeceğimiz bir yöntem var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoneCracker271

    Peki PayPal'dan başka güvenilir bir benzerine parayı aktarıp, Türk bankalarına çekeceğimiz bir yöntem var mıdır?


    skrill var ama bende hiç kullanmadım, tecrübesi olanlar bilgi verirse çok iyi olur, paypal a Türkiye de izin verilmemesini ise modern bir TC vatandaşı olarak anlamakta güçlük çekiyorum, bu bir şaka olmalı diyorum sadece... Alternatif çözüm önerilerini de merakla bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 31 Mayıs 2016; 12:33:37 >
  • Paypal tarafından bir sorun olmadığı çok açık BDDK denilen kurum kesin yüksek komisyon falan istemiştir. Kendi sitelerinde de yazmışlar, anlaşmaya varıldığı zaman açılıcak diye, Paypal ile otomatik ödemede olan şeyler de iptal olucak şimdi, tüketiciyi nasıl mağdur edelim nerden çok para kazanalım diye yapmadıkları kalmadı.
  • ikameti Tr olanlar paypalı kullanamayacak, peki yurtdışından bir ikamet alınsa paypal ile online alışveriş yada Tr deki banka hesabına transfer vs yapılabilirmi acaba? aylık ücret karşılığı yurtdışı ikamet adresi sağlayan şirketler var, bu bir çözüm olabilir mi? skrill payoneer gibi paypal benzeri şirketler de çekilebilir mi? Globelleşmiş bir dünyada güzelim ülkeme neler oluyor anlamış değilim... böyle şeylerle ileri değil anca geri gidilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 31 Mayıs 2016; 17:28:02 >
  • change.org da imza kampanyası başlatıldı, katılmanız yararınıza...

    https://www.change.org/p/paypal-t%C3%BCrkiye-de-kapanmas%C4%B1n-paypal-askpaypal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 31 Mayıs 2016; 21:55:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.