Bildirim
Paypal - Steam kullanımı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
updullah. -
paypala direk para yatıramazsın kredi kartı eklemen lazım ordan kullanman lazım,bak ben ne yapmıştım zamanında wow oynarken halama gittim bana 100 TL limitli bir ek kart çıkarmasını istedim bunu ister paypal ister direk kredi kartı bilgilerini girerek kullanmadığım site kalmadı(ister oyun satın alımı olsun ister P2P yada F2P oyunlarınların Premium İtem lerini almak olsun) çünkü zaten 100 TL limiti bir şey gelse başına ne farkerder çalıcakları 100 lira...Bir şey alcağım zamanda dolmuşsa bile limiti gidip ATM den karta para yatırarak düşürebilirsin borcunu,kısacası git ailenden seni anlayan birine böyle düşük limitli bir kart çıkarmalarını kendi harçlığınla ödeyiceğine söyle yok ailen gıcıklık yapıp oyun için kart mı çıkarıcan delirdin mi derse benden bu kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: leke900
paypala direk para yatıramazsın kredi kartı eklemen lazım ordan kullanman lazım,bak ben ne yapmıştım zamanında wow oynarken halama gittim bana 100 TL limitli bir ek kart çıkarmasını istedim bunu ister paypal ister direk kredi kartı bilgilerini girerek kullanmadığım site kalmadı(ister oyun satın alımı olsun ister P2P yada F2P oyunlarınların Premium İtem lerini almak olsun) çünkü zaten 100 TL limiti bir şey gelse başına ne farkerder çalıcakları 100 lira...Bir şey alcağım zamanda dolmuşsa bile limiti gidip ATM den karta para yatırarak düşürebilirsin borcunu,kısacası git ailenden seni anlayan birine böyle düşük limitli bir kart çıkarmalarını kendi harçlığınla ödeyiceğine söyle yok ailen gıcıklık yapıp oyun için kart mı çıkarıcan delirdin mi derse benden bu kadar
arkadaş çok doğru söylemiş. En etkili yöntem budur
-
ön ödemeli kart var galiba içine koydukca para olan kartlardan :) 18 yasında bir tanıdıgın ile garantiye gidersen pre-paid visa alabilirsin nekadar koyarsan okadar harcarsın -
steam wallet ına yatırsana paranı direk. ne diye paypalla uğraşıyorsun?
ekleme:
nasıl yapılacağını da anlatayım. steam i aç. sağ üst köşede nickine tıkla. açılan sayfada steam wallet yazan yerde add money de. oradan seç ne kadar yatıracağını. oldu bitti işteistediğin gibi harca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3XTER -- 17 Nisan 2011; 1:14:41 > -
1. Kredi kartı bulman
2. Paypala kredi kartını eklemen ve paypaldan onaylı olman
3- Direk ödeme sayfasına gidip paypalı seçip ödemeyi yapman Paypala herhangi bir para eklemene gerek yok o zaten kredi kartından çeker.
4- Tüm bu işlemler tam teçhizatlı güvenlik sistemiyle yürür.
5- Ben yinede güvenemem dersen sanal kart yaratıp paypala onu tanıtabilirsin ki ben öyle yapıyorum.
6- Eğer balık tutmayı öğrenemediysen ben sana hazır balık verebilirim. Yeter ki bana ulaş. -
tam konu açacaktım kredi kartından bir türlü oyun satın alamadım kabul etmiyor küçük miktar ama onla ilgisi yok kabul etmesi lazım kredi kartında para olup olmaması farketmiyo dimi zaten hesap gelince yatıracağız niye kabul etmedi anlamadım 5 milyonluk bir ürün alacaktım -
Eder arkadaşım kartın limiti dolmuşsa kabul etmez git ATM'den kartın borcunu alıcağın ürünün fiyatı kadar kısacası "Kullanılabilir Limit" i düşür,paypala onaylama kodunu girdin mi bu arada eğer paypal kullanıyorsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 17 Nisan 2011; 3:45:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: D3XTER
steam wallet ına yatırsana paranı direk. ne diye paypalla uğraşıyorsun?
ekleme:
nasıl yapılacağını da anlatayım. steam i aç. sağ üst köşede nickine tıkla. açılan sayfada steam wallet yazan yerde add money de. oradan seç ne kadar yatıracağını. oldu bitti işteistediğin gibi harca.
Ee iyi de, gene Paypal. -
quote:
Orijinalden alıntı: qabRiéL
Yaşım 15
Mini mini birler -
quote:
Orijinalden alıntı: The Time Lord
quote:
Yaşım 15
Mini mini birler
Artık reşit olduk. -
Ben ininal kart kullanıyorum yaş sınırıda yok ptt migros gibi yerlerden yükletebiliyorsun 72 oyunum var. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: The Time Lord
quote:
Yaşım 15
Mini mini birler
Artık reşit olduk.
Iyi bari kredi kartı konusunda rahata erdin -
3 yıl geçmiş aradan be :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X