Bildirim
PAYPAL ŞİFREMİ UNUTTUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Paypal sistemi Türkiyede durdurulmuştu. Şu anda sistem çalışıyor mu ? -
Sadece PAYPAL hesabı açılamıyor VPN le hesap açtıktan sonra kullanabiliyorsun sorunuda çözdüm bu arada paypala eklemek için paypalquote:
Orijinalden alıntı: Malware Removal
Paypal sistemi Türkiyede durdurulmuştu. Şu anda sistem çalışıyor mu ?
kontrol amaçlı 5 dolarlık bakiye olup olmadığına bakıyormuş eğer kartın içinde 5 dolar yoksa ekleyemiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RegnalPampa -- 7 Ağustos 2018; 16:42:31 > -
Hesabı nasıl açacaksınız bilmiyorum. Ancak ben paypalı yıllarca kullandım. 2 yıl önce Türkiyede çalışması durdurulmuştu. Tekrar izin verildiğini duymadım. Eğer hesabınızı açar da paypalı kullanmaya başlayabilirseniz tekrar yazın lütfen.quote:
Orijinalden alıntı: RegnalPampa
Sadece PAYPAL hesabı açılamıyor VPN le hesap açtıktan sonra kullanabiliyorsun sorunuda çözdüm bu arada paypala eklemek için paypal
kontrol amaçlı 5 dolarlık bakiye olup olmadığına bakıyormuş eğer kartın içinde 5 dolar yoksa ekleyemiyorsun.
Alıntıları Göster
-
Paypal’ın ofisi İstanbul’da büyükdere caddesi no:199 Levent’te var. İletişim numarasına ulaşabilirsen yardımcı olabilirler mi emin değilim. Belki yararı olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de şifremi unuttum ve yeni şifre almaya çalıştığımda "Üzgünüz, siz olduğunuzu onaylayamadık" diye bir uyarı çıktı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- word tek sayfaya sığdırma
- no bootable device insert boot disk and press any key
- google silinen şifreleri geri getirme
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- word kelimeler arası boşluk problemi
- steam açılmıyor
- video boyutu küçültme
- vram nedir
- ekranı ikiye bölme
- bilgisayar kapatma komutu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X