Şimdi Ara

PAYPAL ŞİFREMİ UNUTTUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bi paypal heasbı açtım ve ininal kartımı ekledim fakat paypal hesabımın şifresini unuttum almaya çalışırken ise adımları takip etdim ve en sonunda Üzgünüz, siz olduğunuzu onaylayamadık diye bi hata aldım kartı başka bi hesabada ekleyemiyorum ne yapmam lazım?

• Paypal sistemi Türkiyede durdurulmuştu. Şu anda sistem çalışıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malware Removal

Paypal sistemi Türkiyede durdurulmuştu. Şu anda sistem çalışıyor mu ?
    Sadece PAYPAL hesabı açılamıyor VPN le hesap açtıktan sonra kullanabiliyorsun sorunuda çözdüm bu arada paypala eklemek için paypal
    kontrol amaçlı 5 dolarlık bakiye olup olmadığına bakıyormuş eğer kartın içinde 5 dolar yoksa ekleyemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RegnalPampa -- 7 Ağustos 2018; 16:42:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RegnalPampa

Sadece PAYPAL hesabı açılamıyor VPN le hesap açtıktan sonra kullanabiliyorsun sorunuda çözdüm bu arada paypala eklemek için paypal
    kontrol amaçlı 5 dolarlık bakiye olup olmadığına bakıyormuş eğer kartın içinde 5 dolar yoksa ekleyemiyorsun.

Alıntıları Göster
    Hesabı nasıl açacaksınız bilmiyorum. Ancak ben paypalı yıllarca kullandım. 2 yıl önce Türkiyede çalışması durdurulmuştu. Tekrar izin verildiğini duymadım. Eğer hesabınızı açar da paypalı kullanmaya başlayabilirseniz tekrar yazın lütfen.

• Paypal’ın ofisi İstanbul’da büyükdere caddesi no:199 Levent’te var. İletişim numarasına ulaşabilirsen yardımcı olabilirler mi emin değilim. Belki yararı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de şifremi unuttum ve yeni şifre almaya çalıştığımda "Üzgünüz, siz olduğunuzu onaylayamadık" diye bir uyarı çıktı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone şifresini unuttum!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.