Bildirim
Paypal nakit kartaki parayı paypal hesabına aktarma yardımm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Paypal hesabındaki parayı, karta alabiliyoruz ama karttaki parayı hesaba alabilir miyiz emin değilim ancak neden böyle bir şey yapılır onuda anlamadım -
ben online oyun oynuyorum ve oyun da bir item eşya almak için paypal ile ucza geliyo ve bu yzden parayı karta yükleyip ordan paypal hesabıma aktarıp eşyayı alacaktım -
Bunun için aktarmaya gerek yok. Kart zaten paypal ile bağlantı kurmuştur, o yüzden siz alsanızda olur. Bende de paypal nakit kart var, paypal hesabımda para yok ama nakit kart hesabımda var. Ben bir şey aldığımda paypal seçeneği ile alıyorum, parayı karttan çekiyor ama paypal kullanmış oluyorum. -
peki birşey alırken master card ımı seçiyorsunuz yoksa paypalı seçip gmail ve şifrenizi yazıp mı alıyorsunuz ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X