Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart İle İlgili 2 Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PAYPAL Nakit Kart ile iki sorum var. Cevap verirseniz çok müteşekkir olurum.

1. TEB ATM'den kartıma para yükleyeceğim zaman benden PIN istiyor. Kredi kartının son 4 hanesini denedim, 3 haneli kodu denedim, her şeyi denedim ama olmuyor. Bu PIN nedir?

2. Paypal hesabımdaki parayı PAYPAL Nakit Kart'a aktaramaz mıyım?

• pin dediği telefona sonradan gelen 4 haneli şifre olması lazım ayrıca ana konu var orayı okusanız cevabı vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 21 Nisan 2014; 20:41:19 >
  • mehmetmetingülcan kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonuma kod gelmiyor. TEB'in sitesinden okudum ama cevabını alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furko3455

Hocam telefonuma kod gelmiyor. TEB'in sitesinden okudum ama cevabını alamadım.

Gelen mesaj kalıbı şu şekilde olması lazım
    KIMDEN : Paypal
    Sonu .... ile biten kartınızın şifresi **** dir. Lutfen sifrenizi kimse ile paylasmayınız.
    bu yıldızlı kısımdaki 4 haneli sayı pin oluyor.
    Hocam öyle bir mesaj daha önce gelmedi ve TEB ATM'sinde de gelmedi. Kartı uzattığım zaman herhangi bir bilgi vermiyor. Türkçe ve İngilizce seçin diyor. Seçtikten sonra hemen PIN istiyor. O anda kod gelmiyor ve mesajlarıma baktım da daha önce de gelmemiş. Bu PIN'i nasıl edinebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furko3455 -- 23 Nisan 2014; 12:43:14 >
  • quote:

Hocam öyle bir mesaj daha önce gelmedi ve TEB ATM'sinde de gelmedi. Kartı uzattığım zaman herhangi bir bilgi vermiyor. Türkçe ve İngilizce seçin diyor. Seçtikten sonra hemen PIN istiyor. O anda kod gelmiyor ve mesajlarıma baktım da daha önce de gelmemiş. Bu PIN'i nasıl edinebilirim?

http://www.teb.com.tr/bireysel/paypal-nakit-kart.aspx

PayPal Nakit Kartını Kullanıma Açmak
    www.paypal.com/nakit adresine gir.
    “Kullanıma Aç” butonuna bas ve yönlendirmeleri takip et.
    Online Hizmetlerden yararlanmak için;
    18 yaş üstü : PayPal hesabına ihtiyacın olacak. PayPal hesabın yoksa PayPal hesabı açmak için e-posta adresini ve PayPal şifreni oluştur. PayPal hesabın varsa e-posta adresin ve şifren ile giriş yap.
    15-18 yaş : E-posta adresine ve oluşturacağın şifreye ihtiyacın olacak. Her girişinde güvenliğini sağlamak için ayrıca cep telefonuna SMS yoluyla bir kod yollayacağız.
    Kartını kullanıma açtıktan sonra cep telefonuna mağaza alışverişlerinde ve ATM işlemlerinde kullanacağın 4 haneli şifren gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 23 Nisan 2014; 16:56:57 >

Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır. Eski mesajlarımı iyi ki silmemişim, kodu buldum. Tekrardan teşekkür ediyorum. İyi günler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır. Eski mesajlarımı iyi ki silmemişim, kodu buldum. Tekrardan teşekkür ediyorum. İyi günler :)

bende silmemişim o sebeple cevap yazabildim. ara sıra mesajları bilgisayara not defterine veya excelle aynen kaydedip telefondan sonra siliyorum.
    Peki 2. sorunun cevabını verebilecek misin usta?
  • quote:

Peki 2. sorunun cevabını verebilecek misin usta?

aktarılabilir.

http://www.teb.com.tr/bireysel/paypal-nakit-kart.aspx

sayfada ilgili kısımdaki 3. seçenek

PayPal Nakit Kartına Para Yüklemek :
    1-
    2-
    3-Online Hizmetlerden, PayPal bakiyendeki paranı PayPal Nakit Kartına yükleyebilirsin.
    4-

edit : sadece 18 yaşından büyükler için geçerli.

https://www.paypal.com.tr/nakit/yardimmerkezi/

Online Hizmetler'in bana faydası nedir?
    ...
    ...
    ...
    ...
    Kartına PayPal bakiyenden (18 yaşında ve büyükler için) kredi kartı ve banka kartından para yükleyebilir
    ...
    ...
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 24 Nisan 2014; 21:30:06 >

peki bunu nasıl yapacağım hocam?
  • quote:

peki bunu nasıl yapacağım hocam?

online hizmetlere gir biraz kurcala bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.