Bildirim
PAYPAL KONUSUNDA SORULARIM VAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
paypal olarak gözükür
3d istemez_____________________________ LG mobile Pişmanlıktırrr... - Herşey kural dışı :) -
Kredi kartı extresinde "Paypal" olarak geçer. Paypal ile ödeme yaparken 3d secure sormaz diye biliyorum. Sadece paypalın sana ait olduğunu kanıtlaman gerekiyor. _____________________________ Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin ama dinlersen yeni şeyler öğrenebilirsin. -Tenzin Gyatso -
anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim birde onaylı bir hesabım var hesapta 10 dolarım var başka bir hesaba atamıyorum para gönder dediğimde kredi kartıyla gönderme çıkıyo onları nasıl aktarabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AlemdarBilisim
anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim birde onaylı bir hesabım var hesapta 10 dolarım var başka bir hesaba atamıyorum para gönder dediğimde kredi kartıyla gönderme çıkıyo onları nasıl aktarabilirim
banka hesabına çek_____________________________ LG mobile Pişmanlıktırrr... - Herşey kural dışı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sinless34
quote:
banka hesabına çek
kaç güne gelir ve kesin olurmu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
banka hesabına çek
2-3 günde hesapta. Bazen daha erken geldiği oluyor._____________________________ Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin ama dinlersen yeni şeyler öğrenebilirsin. -Tenzin Gyatso -
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
quote:
quote:
quote:
banka hesabına çek
2-3 günde hesapta. Bazen daha erken geldiği oluyor.
saol hocam teşekür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
banka hesabına çek
10-12 günde gelir nasıl kesin olur mu ? iban numaranı bilgilerini verdikten sonra tabiki de gelir. Tl olarak çek_____________________________ LG mobile Pişmanlıktırrr... - Herşey kural dışı :) -
neden orjinal kartını kullanıyorsun ki dostum.. sanal kart kullan.. site sadece paypal kabul ediyorsa. paypala da sanal kartını ekle..kartının limitini alışverişine göre belirle sanal kartından paypala para çek...paypal en güvenli online ödeme sistemi falan derler ya o hikaye paypal offshore dur.istediği an parana el koyabilir..ayrıca hesabın çalınırsa veya phishing ödeme yapılıp senin kartından para bile çekebilirler.3d secure vs istemez ama paypaldan sanal kartınla iş yapmak daha akıllıcadır..aldığın ürünün kargosu standart gönderi ise 2 hafta içinde ulaşır sana. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler