Şimdi Ara

PayPaL Kart Ekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
23.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kartımı onaylattım şimdide paypal rapide ödeme yapmıyor.

Paypal kartımı kabul etmiyor. Önceki hesabımda kartı onaylatmak için 4 haneli kod istemişti. Kart ektresinde olması gerekiyormuş. Ama 4 haneli bir kod yoktu. Hesabı silip başka bir emaillle yeni hesap aldım. Bu seferde kartı toptan kabul etmedi. Verdiği hata şu;

"""Bu kredi kartını başka bir hesaba eklemeden önce, cardproblems@paypal.com adresinden PayPal Kredi Kartı Ekibi ile iletişim kurmanız gerekir. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi talebinizi kısa bir süre içinde yanıtlayacak. PayPal hesabınıza farklı bir kredi kartı eklemeyi tercih ediyorsanız, bunu istediğiniz an yapabilirsiniz. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz."""

3 mail attım cevap veren yok

Bende 2. aldığım hesabı tamamen sildim. İlk hesabı aynı mail adresi ve bilgileriyle tekrar aldım. Yine kartı kabul etmediğini gördüm. Ben şimdi bu kartla ne yapacam. Sırf paypaldan ödeme yapmak için almıştım. Sırf paypal kabul etmiyor diye bu kartı iptal edip yeni kart almak işime gelmiyor.

Kart tamamiyle bana ait. Bu kartı nasıl kabul ettiririm. Daha önce böyle bir sorun yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 23 Şubat 2009; 13:31:15 >

• up
  • Aynı şey benim de başıma geldi. Sanırım senin kredi kartını kara listeye aldı. ben de yeni hesap açtığımda 4 haneli bir şifre istedi. Kredi ekstremde ise böyle bir şifre yoktu. Benim yaptığım gibi moneybookers'e üye ol, ödemelerini oradan yap.
  • Kartın kara listeye alınmamıştır. sadece ikinci bir hesapta kullanmaya izin vermiyorlardır. durumu bi şekilde anlatman gerek onlara.
    4 haneli kod ektrede var mı yok mu bilmiyorum, ben o kodu bankayı telefonla aramış durumu izah edip o şekilde öğrenmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ettu

Aynı şey benim de başıma geldi. Sanırım senin kredi kartını kara listeye aldı. ben de yeni hesap açtığımda 4 haneli bir şifre istedi. Kredi ekstremde ise böyle bir şifre yoktu. Benim yaptığım gibi moneybookers'e üye ol, ödemelerini oradan yap.

Rapid 'e ödeme yapabiliyormusun peki ? Yeni hesap vs...
  • hocam biraz aceleci davranmışsın. paypal hesabından bir kaç dolar çekiyor ve o parayı çekerken bilgi kısmına belirttiği 4 haneli şifreyi yazıyor senden onu istemişti. internet şubesinden kart extrene bak ve orda 4 haneli kodu bulduktan sonra paypalda ilgili kısım hala duruyordur oraya yaz o kodu.
  • Arkadaşlar kartımı onaylattım. Rapidden 100Gb kota alacağım. Ama paypal ödemeyi rapide yapmıyor. Altarnatif yollara başvurun diyor. Bu resimdeki sorunu nasıl halledebilirim ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOOGLE PLAY banka kartı ekleme
    10 yıl önce açıldı
    İninal kart ödeme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paypal'ın senden istediği 4 haneli kod, (aslında istemediği yazarsan olur dediği kod) sadece senin işlem limitlerini yükseltmen için yapılan bir onay kodudur. bu kod olmadan da çok rahat işlem yapabilirsin ki az önce baktım ben bu kodu hala girmemişim. buna rağmen 350euroluk bir işlem gerçekleştirmiştim hiçbir sorun çıkarmadan. bu kodu girmeden de yüksek mikterda işlem yapılabiliyor yani ama tek fark seni telefonla arayıp bilgilerini kontrol ediyorlar işlemi senin yapıp yapmadığını soruyorlar. kredi kartını kabul etmemelerinin bir sebebi; ya adresi girerken bir yanlışlık yaptın ya da senin banka bir sorun çıkardı. bende de ilk başta banka sorun çıkarmıştı ben bankamı arayıp konuşmuştum onlar kartımı açtırmışlardı. sende bankanı arayıp konuşursan iyi olur diye düşünüyorum. eğer o da olmadı paypal ı arayacak durumda isen işini telefonda halletmen senin daha kısa sürede çözüm almanı sağlar. attığın mailede cevap verirler ama daha uzun sürer tabi ki işlemin(mailine cevap içinde seni arayabilirler).

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemycl -- 19 Şubat 2009; 11:11:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cemycl

paypal'ın senden istediği 4 haneli kod, (aslında istemediği yazarsan olur dediği kod) sadece senin işlem limitlerini yükseltmen için yapılan bir onay kodudur. bu kod olmadan da çok rahat işlem yapabilirsin ki az önce baktım ben bu kodu hala girmemişim. buna rağmen 350euroluk bir işlem gerçekleştirmiştim hiçbir sorun çıkarmadan. bu kodu girmeden de yüksek mikterda işlem yapılabiliyor yani ama tek fark seni telefonla arayıp bilgilerini kontrol ediyorlar işlemi senin yapıp yapmadığını soruyorlar. kredi kartını kabul etmemelerinin bir sebebi; ya adresi girerken bir yanlışlık yaptın ya da senin banka bir sorun çıkardı. bende de ilk başta banka sorun çıkarmıştı ben bankamı arayıp konuşmuştum onlar kartımı açtırmışlardı. sende bankanı arayıp konuşursan iyi olur diye düşünüyorum. eğer o da olmadı paypal ı arayacak durumda isen işini telefonda halletmen senin daha kısa sürede çözüm almanı sağlar. attığın mailede cevap verirler ama daha uzun sürer tabi ki işlemin(mailine cevap içinde seni arayabilirler).

Bu kredi kartım başka bir mail adresi üzerinde kayıtlıydı. O zaman hiçbir sorun yoktu. Kullanmadığım için o hesabı sildimiştim. Bir süre sonra gerekli olduğu için başka 1 mail adresine tekrar hesap açtım. Bu seferde kredi kartımı kabul etmedi. Bende kredi kartım üzerinen sanal kart oluşturdum. Paypala onu verdim. Sanal kartı onaylattım ( 4 haneli kodla) Sonuç yukardaki resim. Ne ödeme yapabiliyorum nede başka birşey.

Paypala, kredi kartımı şu anki mail adresimle aldığım paypal hesabımın üzerine aldırmak istediğimi maille belirtmem gerekiyor. Bu sorun sanal kart kullandığım için oluyor kanısındayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

paypal'ın senden istediği 4 haneli kod, (aslında istemediği yazarsan olur dediği kod) sadece senin işlem limitlerini yükseltmen için yapılan bir onay kodudur. bu kod olmadan da çok rahat işlem yapabilirsin ki az önce baktım ben bu kodu hala girmemişim. buna rağmen 350euroluk bir işlem gerçekleştirmiştim hiçbir sorun çıkarmadan. bu kodu girmeden de yüksek mikterda işlem yapılabiliyor yani ama tek fark seni telefonla arayıp bilgilerini kontrol ediyorlar işlemi senin yapıp yapmadığını soruyorlar. kredi kartını kabul etmemelerinin bir sebebi; ya adresi girerken bir yanlışlık yaptın ya da senin banka bir sorun çıkardı. bende de ilk başta banka sorun çıkarmıştı ben bankamı arayıp konuşmuştum onlar kartımı açtırmışlardı. sende bankanı arayıp konuşursan iyi olur diye düşünüyorum. eğer o da olmadı paypal ı arayacak durumda isen işini telefonda halletmen senin daha kısa sürede çözüm almanı sağlar. attığın mailede cevap verirler ama daha uzun sürer tabi ki işlemin(mailine cevap içinde seni arayabilirler).

Bu kredi kartım başka bir mail adresi üzerinde kayıtlıydı. O zaman hiçbir sorun yoktu. Kullanmadığım için o hesabı sildimiştim. Bir süre sonra gerekli olduğu için başka 1 mail adresine tekrar hesap açtım. Bu seferde kredi kartımı kabul etmedi. Bende kredi kartım üzerinen sanal kart oluşturdum. Paypala onu verdim. Sanal kartı onaylattım ( 4 haneli kodla) Sonuç yukardaki resim. Ne ödeme yapabiliyorum nede başka birşey.

Paypala, kredi kartımı şu anki mail adresimle aldığım paypal hesabımın üzerine aldırmak istediğimi maille belirtmem gerekiyor. Bu sorun sanal kart kullandığım için oluyor kanısındayım.

sanal kart uygulamasını hiç bilemiyorum. peki diyosunki 4 haneli kodu girdim. bunu yapman için senin hesabından 2 dolarmı ne çekiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam bu parayı çekmiş olmaları lazım o kodu girincede geri iade ediyorlar. demekki eklediğin kart paypalda kullanılabilecek bir kart. o zaman tek bir şey yüzünden sorun çıkacağını düşünüyorum o da senin bankan yüzündendir, onlar bir engel koymuşlardır. bankan ile konuşman gerekiyor bu durumda onlar gerekli yazışmaları yapıyorlar zaten ilgili şirket (paypal) ile.

---paypal sitesinden alıntı---
    Bir kredi kartını birden fazla PayPal hesabına kaydedebilir miyim?

Question :
    Answer :
    Hayır. Güvenliğiniz için, bir kredi kartını aynı anda yalnızca bir PayPal hesabına kaydedebilirsiniz. Ancak, farklı kredi kartlarını bir PayPal hesabına kaydedebilirsiniz.

Kredi kartınız başka bir PayPal hesabında kayıtlıysa, önceki hesaba üye girişi yapmanız ve kartı, yeni hesaba ekleyebilmek için kartı önceki hesaptan kaldırmanız gerekir. Hesabınızdan kredi kartlarını kaldırmak için Profil alt sekmesini ve daha sonra, Kredi Kartları bağlantısını tıklayın.
    ---paypal sitesinden alıntı---

az önce bunu gördüm. ufak bir ihtimalde olsa kredi kartın(numarası aynı ise) sistem bilgilerinde kalmış olabilir. yine de ilk önce bankan ile konuş sorun onlarda değilse işini paypal ile görüşerek halledeceksin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemycl -- 19 Şubat 2009; 12:35:45 >

• Eski hesabım çoktan silindi. Tekrar aynı maille alsam ekleyip tekrar silme gibi bir şansım da yok. Çünkü eklenmiyor. Paypala mail attım;

-------------------------------------------------------------------------------------------
    English;

Did Not Employ former paypal account was there. (On the örnek1@hotmail.com registered)
    Former paypal account for dried.
    A period of time after the other with a bent address and the new the account opened. (On the örnek2@hotmail.com registered)
    Credit card new account does not accept.
    Customer representative of the discussion should be says.
    Former account XXXX-YYYY-ZZZZ-QQQQ numbered card örnek2@hotmail.com in addition account for what should i do.
    Rapi.ds.hareye the payment could not i register. I expect that Answer.

Türkçe

Kullanmadığım eski paypal hesabı vardı. (örnek1@hotmail.com üzerine)
    Eski paypal hesabını sildim.
    Bir süre sonra başka mail adresi ile yeni hesap açtım. (örnek2@hotmail.com üzerine)
    Kredi kartımı yeni hesap kabul etmiyor.
    Müşteri temsilcisi ile konuşmam gerektiğini söylüyor.
    Eski hesaptaki XXXX-YYYY-ZZZZ-QQQQ numaralı kartımı örnek2@hotmail.com olan hesabıma eklemem için ne yapmam gerekiyor
    Rapi.ds.hareye ödeme yapamıyorum. Cevabınızı bekliyorum.
    -------------------------------------------------------------------------------------------

Umarım kısa zamanda cevap verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 19 Şubat 2009; 12:51:49 >

• Rapidden cevap geldi. Hesaba artık kaydedebilecekmişim.
    Katımı kaydedebilmem için adres bilgilerini doğrulamam gerekiyormus.
    Bu seferde kredi kartı fatura adresi ile paypal adresini doğru yazmamı söylüyor.
    Doğru şekilde yazıyorum. Yine kabul etmiyor.
    Eğer noktası virgülüne kadar en küçük noktalama işaretlerine dikkat ediliyorsa yandık.

• daha önce de dediğim gibi adresi eksiksiz girmen lazım (sana gelen ekstrenin üstündeki adresi). onlar kontrol ettikten sonra onay verirler bu 2-3 gün sürerbilir.
  • quote:

daha önce de dediğim gibi adresi eksiksiz girmen lazım (sana gelen ekstrenin üstündeki adresi). onlar kontrol ettikten sonra onay verirler bu 2-3 gün sürerbilir.

Önceden adreste problem çıkmıyordu. Ben kaç kişinin kredi kartını, karşılığını ödeyip ödünç aldığım oldu. Hiçbirinde sorun olmamıştı. 3 gün daha bekleyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

Orjinalden alıntı: ettu

Aynı şey benim de başıma geldi. Sanırım senin kredi kartını kara listeye aldı. ben de yeni hesap açtığımda 4 haneli bir şifre istedi. Kredi ekstremde ise böyle bir şifre yoktu. Benim yaptığım gibi moneybookers'e üye ol, ödemelerini oradan yap.

Rapid 'e ödeme yapabiliyormusun peki ? Yeni hesap vs...

Rapide değil de başka voip hesabıma ödeme yaptım hemde hiçbir sorun olmadan. Paypalda önceden kestiği miktarı hesabıma geri gönderdi.
  • Arkadaşlar ingilizcesi iyi olan varsa yardım etsin. Yoksa ben bu paypaldakilerle anlaşamıyacağım

Sonu xxxx ile biten kredi kartım var. Paypal hesabıma bu kartı eklemiştim. Önceden ödemelerimi yapabiliyordum. Her ne olduysa artık ödeme yapmaz oldu (7. mesajdaki hatayı verir oldu) birkaçgün sonra sabrım taştı ve hesabı tamamen sildim

Birkaçgün sonra Rs den 100Gb kota almak için yine paypal hesabı lazım oldu. Aynı maille hesabı yine açtım. Bu seferde kartı sistem kabul etmez oldu. Önceki hesaptan kartı kaldırmadan sildiğim için bu problemle karşılaşıyorum. Başka mail adresi ile yeni paypal hesabı açtım. Kart bu hesabada eklenemiyor.

Paypalın ödeme yapmamasının sebebi banka ile ilgili olduğunu hesabı sildikten sonra öğrendiğimde iş işten geçmişti. En kısa zamanda bankaya gidip ödeme problemini çözüme kavuşturacağım ama şimdide kredi kartımı diğer hesabtan silemediğim için bu seferde kartı paypakla ekleyemiyorum.

İngilizcesi olanlardan isteğim şu; (benim ingilizce yetersiz kalıyor )

Sonu xxxx ile biten kartım her nerede hangi hesapta kayıtlı ise oradan silinmesini istediğimi belirten bir mail yazmanızı istiyorum.

Kısacası paypalda sonu xxxx ile biten kartım her nerede kayılı ise silinmesini istediğimi anlatan ingilizce metin lazım bana.

Veya başka çözüm önerisi olan varsa yazarsa sevinirim

[[[Lütfen dil çevirisi yapan programların çevirdiklerini yazmayın]]]
    ---------------------------------------------------------------------------
    Paypaldan gelen mail

Dear fatih86,

Thank you for contacting PayPal.

Hi Fatih my name is Ailyn Joan and I hope you are well today. I
    appreciate the opportunity to assist you and I am sorry for the hassle
    and inconvenience this may have caused you. I understand that you tried
    to add your card to your current PayPal account but was first informed
    to contact us before it could be done. I apologize for the inconvenience
    this has caused you. If you are referring to your Visa card ending in
    3640 it's been added to several accounts already that is why it was
    disabled into our system.

Please understand that PayPal is limiting the number of times
    credit/debit cards can be added, removed and transferred from one
    account to another for security purpose. Before a card with a history of
    multiple transfers from account to account can be reset, PayPal will
    first be reviewing all the previous accounts that contained the card to
    make sure it really is the card owner who's transferring it. And before
    the card can be reset if it passes the security procedure of PayPal, the
    customer must close all the previous accounts and/or maintain accounts
    that can only be allowed to a single user(1 personal and 1 business or
    premier). Once you have closed the previous accounts or meet the
    allowable accounts per user, please send us another email and we will
    follow up the update that needs to be done with your card.
    Please contact us back if you have further questions or concern with
    your account so we could help.

Our security procedures limit credit card registrations to one PayPal
    account at a time. If your credit card was previously registered to
    another PayPal account, you will need to regain access to that account
    in order to use the credit card on a different PayPal account.

PayPal accounts are registered to unique email addresses. Please review
    your records to determine what email address you were using at the time
    your previous PayPal account was established. You will be able to login
    to the previous account using the email address and password you
    registered at that time. If you are unable to recall the password for
    the account, you can use the "Forgot your password?" link to regain
    access to the account. If the original account was set up by a family
    member or other individual, you may need to have them assist you in
    gaining access.

Once you have gained access to your old account, please make a note of
    the email address and password on the account. It will then be in your
    best interest to close your new account and make any necessary changes
    to your profile in the old account. Once you've made the needed updates,
    you will be able to make payments from the old account.

To close your PayPal account, please follow these steps:

1. Go to the PayPal website and log in to your account.
    2. Click "Profile" at the top of the page.
    3. Click the "Close Account" link located under "Account Information"
    and follow the online instructions.

After closing the new account, login to the original account and update
    any information that has changed using the "Profile" tab under "My
    Account". You can change email addresses, phone numbers, street
    addresses and billing addresses for credit cards within this area, so
    you will be able to make this account fully current with your personal
    information.

If you are unable to determine the email address on the old account, go
    to the PayPal website, click Forgot email address under the Log In
    button and follow the instructions.

If you cannot successfully regain access to that account, please click
    "Contact Us" at the bottom of any page.

I would like to let you know that you are valuable to us, and it is
    always my priority to help you resolve your concern. If you do feel that
    this information is not enough, please do not hesitate to email us back.

If you have any further questions, please feel free to contact us again.
    ---------------------------------------------------------------------------

• Neyse arkadaşlar kartımın hesap nosunu değiştirmek için başvuruda bulundum. 2 hafta sonra yeni bir numara ile kart gelecek. Umarım yine aynı sorunlarla karşı karşıya kalmam.
  • Arkadaşlar bende de böyle bir hata veriyor. Ne yapmalıyım?

Bu kredi kartı, kartınızı çıkaran kuruluş tarafından reddedildi. Kartınızın neden reddedildiği ile ilgili ayrıntılar için lütfen kredi kartınızı çıkaran kuruluşun müşteri hizmetleri departmanı ile iletişim kurun. Bunun yerine, farklı bir kredi kartı eklemeyi tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 23 Şubat 2009; 13:49:54 >
  • aynısı benim basima geldi bende hic ugrasmadim biraktimm.. bugun bir arkadasimla konusuyordum ona sordum SANAL KART'TA (ayni kart uzerinden) basvur dedi sana ozaman farklı bir kart numarası ve guvenlik numarası veriyorlar onunla alırsın dedi..

sizde bir deneyin.. ben yarın halledecegim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuMETALxx

Arkadaşlar bende de böyle bir hata veriyor. Ne yapmalıyım?

Bu kredi kartı, kartınızı çıkaran kuruluş tarafından reddedildi. Kartınızın neden reddedildiği ile ilgili ayrıntılar için lütfen kredi kartınızı çıkaran kuruluşun müşteri hizmetleri departmanı ile iletişim kurun. Bunun yerine, farklı bir kredi kartı eklemeyi tercih edebilirsiniz.

internete açık değildir, kabul edilen kartlar listesinde yoktur, adresi yanlış yazmışındır. bunlardan birisidir sebebi. bankanı ara onlar hallediyorlar zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.