Şimdi Ara

Paypal-İninal Param arada kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşa borcum vardı 16 TL. gönderecektim. Paypal 0,99 TL işlem ücreti koyuyor yani toplamda 16,99 TL alması gerek benden. Paypal hesabımda 3,19 TL vardı gerisini ininalden çekecekti yani 13,8 TL. Neyse parayı gönderdimö karttan falan çekti. Benim arkadaş kabul et yerine reddete tıklamış ( )
    Sonra paypal parayı geri gönderdi. 3,19 TL Paypala geri geldi. 13,8 TL yi de ininale gönderdi ama ininal öyle para almıyor. Yani paypaldan falan ininale para aktaramıyoruz. 13,8 TL arada kaldı . Şimdi ne olacak? Para nereye gelir? Ne kadar sürede gelir? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Arkadaşa borcum vardı 16 TL. gönderecektim. Paypal 0,99 TL işlem ücreti koyuyor yani toplamda 16,99 TL alması gerek benden. Paypal hesabımda 3,19 TL vardı gerisini ininalden çekecekti yani 13,8 TL. Neyse parayı gönderdimö karttan falan çekti. Benim arkadaş kabul et yerine reddete tıklamış ( )
    Sonra paypal parayı geri gönderdi. 3,19 TL Paypala geri geldi. 13,8 TL yi de ininale gönderdi ama ininal öyle para almıyor. Yani paypaldan falan ininale para aktaramıyoruz. 13,8 TL arada kaldı . Şimdi ne olacak? Para nereye gelir? Ne kadar sürede gelir? Teşekkürler

Hocam gelmeyebilir ebayden istediğimde paramı paypal hesabım üzerinden ininal kartıma gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midyetava -- 30 Haziran 2014; 19:07:58 >

• Şimdi de ininal online işlemlere girmeye çalıştığımda Bir hata oluştu. Hata kodu 1005 diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SmokingBird

kardeş sistemi çökerttin galiba

İninal online işlemler sizde de mi çalışmıyor?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

bana gg den iade gelmişti öyle paran geliyor ama 3-5 güne.

Tamamdır çok sağolun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.