Şimdi Ara

Paypal'ı olanlardan bir rica

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartım bloke olduğundan ötürü 1 dolarlık ürünü alamıyorum. Ben size paypalımdan 1.5 dolar göndericem siz de benim adımahttps://www.humblebundle.com/ hesabıma 1 dolarlık ürünü alıcaksınız. hayırseverler pm ayrıca 6 adet oyunu siz de 1 dolara alabilirsiniz tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skiin Bird -- 19 Eylül 2012; 16:35:38 >

• ne alınacak yaz bakalım.
  • verilen para hayır işine gitmek üzere 6 adet oyun. paypalımda 1.5 dolar olduğundan 1 dolardan alıcam 50 kuruşta işlemi yapana kalıcak. gönül isterdi ki daha fazla olsun hesabımda daha fazla kalsın hem işlem yapana hem hayra.
  • Bana paypaldan birşey yollamana gerek yok ne satın alacaz nasıl alacaz yaz pm den alıvereyim.alacakların 1$ geçmesin.
  • up
  • pm geldi cevap yazdım.Sitede sadece paypal ödeme var kartla ödeme seçeneği yok.
  • paypalına eklenmiş kredi kartıyla ödeniyor. benim kredi kartım bloke, şirkette türkiye dışında olduğu için paypal hesabımda bulunan parayla ödeyemiyorum. paypalına kredi kartı ekli birisi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • bu paypal ve click and buy gibi sitelerde kredi kartı yerine bankamatik atm kartı olmuyo mu?
  • beyker paypaldan yabancı hesap açsak gene kredi kartı istiyor mu?
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.