Şimdi Ara

Paypal Hesanım Kilitlendi param kaldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen Paylap Hesabım kitlendi içinde param kaldı nasıl açabilirim.

PayPal, sistemimizdeki hesapları düzenli olarak inceleyerek güvenliği sağlamak için çalışmaktadır. Yakın zamanda hesabınızı inceledik ve size güvenli hizmet sağlamamıza yardımcı olması için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Bu bilgiyi toplayana kadar hassas hesap özelliklerine sınırlı erişim hakkına sahip olacaksınız. Erişiminizi mümkün olan en kısa sürede yeniden sağlamak istiyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. 

Hesap erişimim neden sınırlandı?

Hesap erişiminiz aşağıdaki neden(ler)den dolayı sınırlanmıştır:

14.12.2012: Kartınızı çıkaran kuruluş, PayPal hesabınıza bağlı olan kredi kartı ile ilgili bir sorun olduğunu bildirdi. Kayıp veya çalıntı bildirimi yapılmış olabilir.

Daha fazla bilgi almak için lütfen kredi kartı şirketinizle irtibata geçin.

(Bu nedenle ilgili vaka numaranız PP-002-115-344-254.)
    Hesap erişimimi nasıl yeniden sağlayabilirim?

Bu tür konulara dikkat etmek genellikle çok kolaydır. Çoğunlukla, hesabınızla veya en son işlemlerinizle ilgili biraz daha bilgi isteriz.

Bize bu konuda yardımcı olmak ve sorun çözülene dek hesabınızda neler yapıp neler yapamayacağınızı görmek için Çözüm Merkezi'ne gidin.

Verdiğiniz bilgileri inceleyerek daha fazla bilgiye ihtiyacımız varsa ya da hesabınız normale döndüğünde size e-posta göndereceğiz.

İşaretli maddelerde belirtilenlerin tümünü yerine getirdikten sonra, vakanız Hesap Uzmanlarımızdan biri tarafından incelenecektir. Size incelemenin sonuçlarını içeren bir e-posta göndereceğiz.

• kardeş benzer bi durum arkadaşın başına geldi, onun sebebi SANAL KREDI KARTI kullanıyorrdu PAYPAL'a ilişkilendirdigi
    ve otomatik odemesi buradan cekiliyordu. Bu arkadaş izinde iken sen sanal karta para aktarmayı unut ve paypal
    da otomatik odemeyi belli sure bu sanal kartdan alamayınca sizi HIRSIZ veya CALINTI kart sahibi statusune sokuyor
    ve sorunu acıklamanızı ve sizin SİZ oldugunuzu (paypal-kredi kartı sahinin aynı oldugunu) belgeler ile (adınıza duzenlenen
    FATURA veya KREDI KARTI belgesi gibi belgeleri SCANNER ile taramanızı ve onlara yollamanızı istiyor)
    bunlar onlardan talep edilecekdir. Paypal da Çözüm Merkezi mıdır nedir bi kısım var orada EMAIL at kısmını bulabilirsen
    (5 dk mı almıştı bulmak) buradan turkce atacagın mesaj 24 st icinde cevap alabilirsin. Dediklerini yaparsan
    sorun cozulecekdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 17 Aralık 2012; 10:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

kardeş benzer bi durum arkadaşın başına geldi, onun sebebi SANAL KREDI KARTI kullanıyorrdu PAYPAL'a ilişkilendirdigi
    ve otomatik odemesi buradan cekiliyordu. Bu arkadaş izinde iken sen sanal karta para aktarmayı unut ve paypal
    da otomatik odemeyi belli sure bu sanal kartdan alamayınca sizi HIRSIZ veya CALINTI kart sahibi statusune sokuyor
    ve sorunu acıklamanızı ve sizin SİZ oldugunuzu (paypal-kredi kartı sahinin aynı oldugunu) belgeler ile (adınıza duzenlenen
    FATURA veya KREDI KARTI belgesi gibi belgeleri SCANNER ile taramanızı ve onlara yollamanızı istiyor)
    bunlar onlardan talep edilecekdir. Paypal da Çözüm Merkezi mıdır nedir bi kısım var orada EMAIL at kısmını bulabilirsen
    (5 dk mı almıştı bulmak) buradan turkce atacagın mesaj 24 st icinde cevap alabilirsin. Dediklerini yaparsan
    sorun cozulecekdir.

Şimdi Bu şekilde bir yer geldi.Ben hesap ismini ve bilgileri kendi adıma yapmıştım ancak kredi kartını babamın kartıyla onaylamıştım.Benim Babam olduğunu anlarlar mı yoksa birebir aynı olması mı gerek.

Hesabınızı normal durumuna döndürmek için doğrulama amacıyla PayPal'a belirli belgelerin kopyaları gerekir.

Lütfen aşağıdaki belgelerden her birini gönderin: Yardım

Geçerli fotoğraflı kimlik

Pasaport
    Sürücü Belgesi
    Ulusal Kimlik Kartı

Lütfen sağladığınız belgelerin güncel ve okunaklı olduğundan emin olun. Belgenizdeki adın ve adresin PayPal hesabınızda kayıtlı olan bilgilerle aynı olması gerekir. Belgeniz 6 aydan daha eski olamaz. Yalnızca posta yoluyla aldığınız belgeleri gönderin (online beyanlar kabul edilmez). Gözden geçirme işlemini tamamlamak için gereken tüm bilgileri ve belgeleri bir an önce gönderin.
    Not: Bu bilgiler herhangi bir üçüncü tarafla paylaşılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rakimalar

quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

kardeş benzer bi durum arkadaşın başına geldi, onun sebebi SANAL KREDI KARTI kullanıyorrdu PAYPAL'a ilişkilendirdigi
    sorun cozulecekdir.

Şimdi Bu şekilde bir yer geldi.Ben hesap ismini ve bilgileri kendi adıma yapmıştım ancak kredi kartını babamın kartıyla onaylamıştım.Benim Babam olduğunu anlarlar mı yoksa birebir aynı olması mı gerek.

Hesabınızı normal durumuna döndürmek için doğrulama amacıyla PayPal'a belirli belgelerin kopyaları gerekir.

Lütfen aşağıdaki belgelerden her birini gönderin: Yardım

Geçerli fotoğraflı kimlik

Pasaport
    Sürücü Belgesi
    Ulusal Kimlik Kartı

Lütfen sağladığınız belgelerin güncel ve okunaklı olduğundan emin olun. Belgenizdeki adın ve adresin PayPal hesabınızda kayıtlı olan bilgilerle aynı olması gerekir. Belgeniz 6 aydan daha eski olamaz. Yalnızca posta yoluyla aldığınız belgeleri gönderin (online beyanlar kabul edilmez). Gözden geçirme işlemini tamamlamak için gereken tüm bilgileri ve belgeleri bir an önce gönderin.
    Not: Bu bilgiler herhangi bir üçüncü tarafla paylaşılmaz.

zaten kart sahibinin siz olmadığını anlamışlar bu yüzden kimlik istiyorlar.

• hesabı Geri açamazmıyım?
  • bunu ancak baban yapabilir siz degil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.