Şimdi Ara

Paypal hakkında soru?(Alındı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu doğru yere mi yanlış yere mi açtım bilmiyorum önemli olduğu için hemen açmak istedim.
    Dün bir siteden key alabilmek için paypal'a üye oldum site aracılığı ile almak için. Yalnız bazı sorunlar ile karşılaştım.
    1- Türkiye'deki hesap kartlarını(Maestro) kabul etmiyor çünkü kaç saat uğraştım ben yapamadım.
    2- Banka hesabımı paypal'a tanımladım tabi biraz uğraştırdı beni.

Benim sormak istediğim sorular ise;
    1- Banka hesabıma para yatırıp paypal'a aktarabiliyor muyum? Bazı forumlarda okudum doğru mu bilmiyorum paypal'dan sadece banka hesabına para aktarılıyormuş, banka hesabından para çekilemiyormuş.
    2- Banka hesabından paypal'a para aktarımı olmuyorsa kredi kartı harici paypal'a başka para aktarma yolu var mı?

Ek:
    Arkadaşlar bir komşumdan rica ettim kredi kartını verecek yalnız aşağıdaki resimden görüldüğü gibi buradan bir kredi kartı ile alışveriş yapmak güvenli olur mu?
     Paypal hakkında soru?(Alındı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazarnet58 -- 5 Ocak 2013; 15:23:34 >

• 2-) var çesitli sitelerden adamlar senin paypalına 10 tl yatıyor senden 15 tl lik kontor istiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

2-) var çesitli sitelerden adamlar senin paypalına 10 tl yatıyor senden 15 tl lik kontor istiyor .

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Peki bu güvenli bir alışveriş olur mu ben kontörü hemen yollarım ama parayı aktarma yapmazlarsa kötü olur bana sadece 5 Euro lazım işimi görüyor.
  • Arkadaşlar kredi kartı aracılığı ile alınmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.