Şimdi Ara

PayPal 4 Haneli Onay Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç gün önce paypala üye oldum... ancak 4 haneli ona kodu istiyor..
    ekstrenize bakın ve 4 hneli onay kodunu bulun diyor..
    nerde bu 4 haneli kod bulamadım... ekstre maile gelmedi ve bende paypaldan bulamadım...
    nereden bulabilirim bu 4 haneli kodu ....
    teşekkürler..

• Üye isen banka websitesinden veya müşteri hizmetlerini arayıp yada şubeye uğrayıp öğrenebilirsin.
  • Online olarak banka nın sitesinden kontrol edebilirsin eğer yoksa ekstrelerde bi sonraki ayda gelir telefon la sormuştum ben söylememişlerdii bana ama bi de şu var o işlemi yaptıktan sonra bile verified kabul etmedi bağzı yerler
  • internet bankacılık şubesinden öğrendim hesap onaylandı...
    ancak kredi kartından çekilen para tekrar kredi kartınamı aktarılıyor yoksa paypal heabındamı kalıyor
    teşekkürler...
  • yokmu bilen ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof80

yokmu bilen ???

paypal kredisi olarak yukleniyor...
  • Arkadaşlar aynı sorun benimde başımda var 4 haneli kodu istiyor 3.55tl'yi çekti internet üzerinden hesap hareketlerime bakıyorum paypalın işlem dekontuna giriyorum fakat 4 haneli göze çarpan bir kod yok açıklama kısmında

YURTDIŞI ALIŞVERİŞ 3D yazıyor kendilerine mail attım bakalım ne diyecekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1234
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

1234

Yanlışlıkla örnek kodu girmiş görünüyorsunuz. Lütfen kredi kartı ekstrenizi kontrol ederek benzersiz 4 haneli kodu bulun ve tekrar deneyin.

• Provizyonlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Provizyonlara bak

Akbank Direkt'de öyle bir yer bulamadım hesap exstrem'de paypal'ın dekontu gözüküyor fakat o 4 haneli kod yok

Daha önce akbank neo kartını paypal'a kaydedip sorunsuzca onaylayan arkadaşlar varsa bir el atın şu işe

editt paypal kartı engelledi tekrar kullanmam için kimlik fotokopisi v.b şeyler istiyor sanırım paypal yolculuğumuz biraz kısa sürdü 3.55tl'de paypal'da kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 11 Mart 2013; 0:02:53 >
  • Bende aynı sorunu yaşıyorum. Akbank direkt internet'ten paypal kodu gözükmüyor. Bunu çözebilen oldu mu hiç?
  • UP! Çözebilen var mı? Neo Kart ve PAYPAL sorununu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

UP! Çözebilen var mı? Neo Kart ve PAYPAL sorununu?

up aynı sorun bende var
  • şu şekilde kod oluyor arkadaşlar yok ise paypal ile iletişime geçin

PayPal 4 Haneli Onay Kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheet -- 20 Aralık 2013; 0:28:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sonunu çok zaman önce yaşayarak bu konuyu açmış ve bir zaman sonra çözmüştüm.
    üzerinden uzun zaman geçtiği için çok fazla detaylı hatırlayamıyorum ve işimi hallettikten sonra paypal kullanmadım bir daha.
    ancak hatırladığım kadarını anlatayım.
    yazdıklarım yanlışta olabilir kusur bakmayın bu yüzden.
    ama bir yöntem olarak bu yolu deneyip sonuç elde edebilirsiniz.

bankanızın online internet şubesine girip hesap özetinize bakın.
    yaptığınız harcamalarda paypal ın sizin kartınızdan çektiği miktar harcama olarak görünüyor ve paypal harcamasının olduğu satırda 4 haneli bir rakkam dizi ( kod ) var onu istiyordu diye hatırlıyorum.
    bu kodu paypal daki kısıma yazıp onaylamak gerektiğini hatırlıyorum.

dediğim gibi kesin ve net hatırladığım bir bilgi değil.

• Akbank müşterisi olanlar internet bankacılığına hiç bakmasınlar Paypal kodu sadece müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar tarafından görülebiliyor onlarda tam olarak ne aradıklarını bilmediklerinden bulmaları biraz zor olabiliyor. Tavsiyem; Paypal test ödemesini çektikten sonra 24 saat bekleyin yani bankayı hemen aramayın, aradığınızda ise görüştüğünüz temsilciye konuyu güzelce anlatın, eğer kodu bulamıyorsa telefonu kapatıp tekrar arayın başka bir temsilciyle deneyin. Ben görüştüğüm 3. temsilciye kodu buldurabilmiştim.
  • Bende de aynı sorun vardı. onay kodu hiçbir yerde cıkmıyordu. paypalı aradım durumu anlattım. maestro kartlarda kod cıkmıyor dedi görevli arkadas. 3 liranın cekildigi ekran görüntüsü, kimlik ön arkasının ss ini istiyorlar bunları gönderirseniz manuel sekilde onaylıyorlar.
  • paypal.com/nakit adresinden giriş yapın orada işlem geçmişi olarak yazması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.