Şimdi Ara

Paypal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ne alaka ?
  • Çalışmıyor da hata veriyor.
    RP alırken yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unknown Jack -- 11 Temmuz 2012; 20:52:28 >
  • Nerde hata veriyor hesabımdan çekmeyi deneyeyim bi.
  • Complate order diyorum sonra da
    his payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information. böyle diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_

Complate order diyorum sonra da
    his payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information. böyle diyor.

Bende öyle bir problem yok internette bakınca bazı kişilerde olduğunu gördüm bu problemin. Genel bir problem sanırım biraz araştırmayı dene.
  • Sen aldın mı yani az önce ..
  • Kredi kartında para yok korsan kardeş.
  • sHeN gERçEK _JaCK_SpaRRoW_ mUsUn gArDeŞş ? sHeNİ ThANıyom bHen doLu saTmIşsTIm SaNA +9
  • limiti vardır daha ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

sHeN gERçEK _JaCK_SpaRRoW_ mUsUn gArDeŞş ? sHeNİ ThANıyom bHen doLu saTmIşsTIm SaNA +9

Post kasar açık kalmış galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 11 Temmuz 2012; 21:28:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

quote:

sHeN gERçEK _JaCK_SpaRRoW_ mUsUn gArDeŞş ? sHeNİ ThANıyom bHen doLu saTmIşsTIm SaNA +9

Birkaç konudur sürekli ayar vermeye çalışıyorsun, çabanı takdir ediyorum kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

quote:

Birkaç konudur sürekli ayar vermeye çalışıyorsun, çabanı takdir ediyorum kardeşim

Önce yazdığın mesaja bak sonra konunun içeriğine bak kardeşim. Adamın bi sorunu var bi şey sormuş yardım istiyor. Sen ne yazmışsın.

Sonra bi şey diyincede hehehe ayar vermeye çalışma oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 11 Temmuz 2012; 22:01:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.