Selamun Aleyküm.Beyler konuyu nereye açıcağımı bilemedim kusura bakmayın.Daha önce PAYDAY oynamış ve çok beğenmiştim serinin 2. oyununun çıktığını öğrendim ve 10 saatlik uzun torrent sonucunda indirdim.İndirmeye başlamadan önce gereksinimlerine baktım ve benim sistemimle low'da 40*50 civarı fps ile oynanılabilir.Ekran kartım ATI HD3600 kart eski ancak birazda işlemcime güvenerek /İ3 3200 3.20GHZ/ indirdim oyunu.Sorunu elimden geldiği kadar anlatmaya çalışıcam inşallah anlatabilirim.Oyuna girdiğimde giriş menüsünde 11 civarı fps alıyodum.Tüm ayarlar High 1440*900 vs.Ayarları düşürdüm,Ekranı da 800*600 yaptım ancak fps'de hiçbir değişim olmadı.İnternetten araştırdım ama verimli sonuçlar bulamadım.Hem sevdiğim bir oyunun serisi hem de 10 saat indirdim.Oynamak istiyorum bu oyunu.Game booster falan kurtarmıyo oyun içi 15fps alıyorum ayarlar low gözüküyo ama high.Çözünürlük dahil.Yardımcı olursanız sevinirim.Link vermek sorun mu bilmiyorum ancak bi arkadaş burda Hotfile dosyası vermiş ama link kırıkhttp://www.fulloyun.com/f85/payday-2-kasma-sorunu-89674/yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim.