< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 5 Mayıs 2021; 12:28:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (74. sayfa)

-
-
Sıkıntı yaşamamak için (Bloke vs) Paycell hesabına tek seferde ne kadar yüklemek ya da çekmek uygun olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hesabın kullanılma süresinden tutun da işlem adetlerine tutarlarına kadar bir sürü alternatif var -
Tesekkur ederim hocam bende 5 tane banka gozukuyor herkesde aynimi diger banka kampanyalarinda limite takilicaz ozaman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şok market 50ye 20 ve 25e 10₺ iadeler yattı
quote:
Orijinalden alıntı: kampanyasever
hesabın kullanılma süresinden tutun da işlem adetlerine tutarlarına kadar bir sürü alternatif varÖnceki gün 125 liralık işlemlerden 8 tanesini tamamladım. Dün yine 125 liralık işlemlerden yapıyordum, 4 kere yükleme yaptıktan sonra kartı kapalı konuma getirdiler. Müşteri hizmetlerini arayınca çözüme ulaşması 28 günü bulabilir dediler. Açılması genelde kaç gün sürer hocam? 1500 lira için bekleyeceksek işimiz var.
Şimde de hesaptaki kapalı kart bile görünmüyor
-
paycell sorun çözmede çok yavaş. O yüzden üst üste böyle işlem yapılmamalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: kampanyasever
paycell sorun çözmede çok yavaş. O yüzden üst üste böyle işlem yapılmamalı.Ben de excel tablosunda öyle tamamlanmamış görünce "Sıkılıyorum Kampanyasever, bunalıyorum"
-
yine sistemsel sıkıntı var kartlar gözükmüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen, cozurtmuş gene.
-
Benim 4. işlemde kapatmışlardı, dün akşam kayıt oluşturdum ( Tabi kayıt oluştururken aklıma ne geldiyse söyledim, bastım fırçayı) Ayrıca şikayet.var da şikayet açtım, çünkü kartlar kendime aitti ve şüpheli muamelesi görmek zoruma gitti (ilk kez başıma geliyor). Bu sahtekarlara biz paramızı, kartımızı güvenip yükleme yapıyoruz, ama bunlar bize şüpheli muamelesi yaparak asıl kendileri güvensizlik oluşturuyorlar.
Daha utanmamışlar bu gün de işlem yaptığım 2 banka beni arıyor, paycell de işlemi siz mi yaptınız diye. Bankaya bildirmişler, banka işlem sizinse paycell e bildireceğiz dedi. Ben onay verdikten sonra paycele bildirmişler ki 5-10 dakika sonra açıldı.
Ama ben tekrar paycelli aradım iyi dileklerimi belirttim. 2 arayışım daha sert oldu. eğer hesapta herhangi bir adli soruşturma yoksa, şikayet vs. yoksa bankadan benim finansal hareketlerimi araştırmaya hiç hakları yok. Ama maalesef bu ödeme kuruluşları çığırdan çıkmış görünüyor. (Ödeme kuruluşları derken ismi yabancı paycell den bahsediyorum. Diğerlerinde hiç bir sorun yaşamadım şimdiye dek vodapay da dahil buna. ) Bunlara en iyi cevap bunlardan uzak durmak.
Eğer ki sıkıntılı durum yoksa bu tip saçmalıklara fırsat vermeyin arkadaşlar, direk arayın şamarı atmaya başlayın.
Başlayın ki kafalarına göre hareket etmesinler, kural, nizam nedir öğrensinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 5 Mayıs 2021; 18:17:12 >
-
Şok iadeleri yattı 50/20 25/10 ramazan ayı kampanyası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim 20 TL yattı 10 TL yatmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer ödeme kuruluşlarında da aynı sorublar var. Birden hesabınızı kapatıyorlar. Kendilerine göre ise güvenlik sebep gösteriyorlar. Hepsi aynı -
para geldiğinde haberim olmuyor olsa hemen aktarıcam bir yere 1 TL kesmesin diye
Eninde sonunda toplu keser, kaçamıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyasever -- 5 Mayıs 2021; 21:22:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__
para geldiğinde haberim olmuyor olsa hemen aktarıcam bir yere 1 TL kesmesin diyeDikkat ettimde hocam genellikle saat 14 ile 14:05 arasında kesiyor. Her Paycellli e böyle mi acaba. Bu yüzden geldiği gün kullanıyorum.
daha önce başarabilmişliğim var. öyle bir şey başıma gelmedi.
16-16.10 arası kesilmiş iki hattımda da
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__16-16.10 arası kesilmiş iki hattımda da
Demek ki herkes te farklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X