onayli paycell hesabimdaki ibana baskasindan da para aldim, herhangi bir sorun olmadi. ama nedense gonderen adi soyadini tam gostermiyor ilk iki harflerini gosteriyor sadece |
Bildirim
onayli paycell hesabimdaki ibana baskasindan da para aldim, herhangi bir sorun olmadi. ama nedense gonderen adi soyadini tam gostermiyor ilk iki harflerini gosteriyor sadece |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 4 Eylül 2025; 20:20:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() Arkadaşlar bu 2 aylık ücretsiz YouTube başlatmak istiyorum da yapamadım. Aynı içerikte link var ama ilk ay ücretsiz falan diyor. İlk 2 ay diye göremedim. Yeni mail ile giriş yaptım YouTube'a bu arada. Edit:Hmm Turkcell'in sunduğu başka premium dan faydalanan bundan faydalanamaz diyor. Ben turkcell uygulamasından geçen sene faydalanmıştım. O yüzden normal mail gibi görüp 1 ay ücretsiz başlatıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 4 Eylül 2025; 21:55:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önce büyük meblağ gelir diye biliyorum. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |