Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.508
Cevap
573
Favori
2.040.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
Giriş

onayli paycell hesabimdaki ibana baskasindan da para aldim, herhangi bir sorun olmadi. ama nedense gonderen adi soyadini tam gostermiyor ilk iki harflerini gosteriyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Sene2025

Ben kampanya değil de problemimden bahsetcem. Adamlardan küçücük bir talebim oldu. Dedim ki bu hesabım fazla. Fiziksel kart ve hesabın kapatılmasını talep ediyorum dedim. Adamlar oturumu kapatıp kartı açık bırakmış. Hesap silinmiş gibi duruyor ama kart yerinde duruyor. Kontrol etmek için girdim tekrar kart yerli yerinde duruyor. Basit bir talebi eline yüzüne bulaştırıyorlar. Kasıtlı mı kasıtsız mı yaptıklarını anlamıyorum. İkinci kez talepte bulundum. Eğer çözmezlerse konuyu TÖDEB'e taşıcam. Tekrar söylüyorum. Ufacık bir talep ya ne var bunda anlamıyorum.
    Herkes kampanyalardan bahsederken ben yine problemden bahsetcem. 50 liraya mı 75 liraya mı satın aldığım Pubg kart fiziksel kart uygulamada kendiliğinden gözükmemeye başladı. Fatura ödemek isterken kartınız bu işlem yapmaya uygun değildir hatası aldım. Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken sanal paycell kartı oluşturup onunla fatura ödemek istedim. Kartınız bu işlemi yapmaya uygun değildir hatası aldım yine. Oysaki fiziksel kartla markette alışveriş yapabilmiştim bu işlemler öncesinde. Müşteri hizmetlerini aradım. Yardımcı olamadı. Bilmedi anlamadı. Talep oluşturun dedi. 1-2 saat bu şekilde boşuna uğraştım zamanım boşa gitti. En sonunda müşteri hizmetlerini arayıp kartımı ve hesabımı kapattırdım. Ve son Paycell hesabım da silinmiş oldu. Kalan paramı da ücret karşılığında ancak ibanıma çekebildim. Bu arada mobil ödeme halen aktif hesabım kapanmasına rağmen. Kapatmak için onun için de aramak gerekiyor Paycell'i. Uygulama içinden kapatmak yok. Sms ile kapatma seçeneği yok. Neyseki 3 gün sonra Turkcell defterini kapatcam. Yoksa hangi sorunu düzelteyim ben Turkcell'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 4 Eylül 2025; 20:20:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

Arkadaşlar bu 2 aylık ücretsiz YouTube başlatmak istiyorum da yapamadım. Aynı içerikte link var ama ilk ay ücretsiz falan diyor. İlk 2 ay diye göremedim. Yeni mail ile giriş yaptım YouTube'a bu arada.

Edit:Hmm Turkcell'in sunduğu başka premium dan faydalanan bundan faydalanamaz diyor. Ben turkcell uygulamasından geçen sene faydalanmıştım. O yüzden normal mail gibi görüp 1 ay ücretsiz başlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 4 Eylül 2025; 21:55:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana salla topladan 500e 50 geldi. Market kampanyasına da katılmış bulundum. İkisinde de kampanya başkasıyla birlesmez yaziyor.Şimdi ben qrla 1000₺ market harcaması yaparsam bunlar 150₺ yetine bana kesin 50₺ verir değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt

Önce büyük meblağ gelir diye biliyorum.

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    Bana salla kazan vermişti , 350/50 vardı birlesmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.