evet mobil ödeme ile alırken geçerli, mobil ödeme faturaya yansıtılır veya faturasız ise bakiyeden düşülür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
evet mobil ödeme ile alırken geçerli, mobil ödeme faturaya yansıtılır veya faturasız ise bakiyeden düşülür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Sizle paylaşsam puanları bana da alabilir misiniz? Üstü sizde kalabilr 1000-2000 puan? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hcm bu eski banabi kuponları da böyleydi degil mi Turkcell fatura ya yansıt Mobil ödeme komisyonu ile oluyordu kullanımı sadece? Öyleyse Turkcell li değilsek boşuna topluyoruz puanları...... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 6 Ocak 2021; 19:12:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önlemini almış turkcell, yağma yok diyor yani. Tam çakallar. Bı zamanlar sarı puan vardı gene böyle. Aylarca takip ederdik, zaman ayirirdik. Donup baktığımda elimize geçenlere bakıyorum, değmezmiş. Bu da öyle bisey, özellikle turkcelli olmayana < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 6 Ocak 2021; 19:15:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hediyelerin çoğunu mobil ödemeyle harcanabilir şekilde verdiği için Turkcell'li olmayanlara çok bir seçenek kalmıyor tabii. Yoksa n11, istanbul kart yüklemesi gibi iyi alternatifler var. |
|
malesef baktım yoktu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
QR olması gerekiyordu. |