16 - 22 ocak arasi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eyvallah sağolasın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teslim etmiş olduğunuz evraklarda eksiklik veya silik/okunamama gibi durumlar söz konusu olduğu için işleminize devam edemiyoruz. İşlemlerinizin devamını sağlayabilmemiz için yeniden Turkcell Mağazaları'na başvurarak evrak teslimi yapabilirsiniz. İyi günler dileriz. B002 Böyle bi SMS geldi, tahmin ediyordum zaten. İlgilenen kız o kadar laubali, hattımı turkcele taşıyın diye o kadar israrciydi ki, illallah ettirmişti. Hatta sakavari tehdit bile etti, onaylamam yoksa diye. Genç diye kalbini kırmak istemedim. Koymuşlar bikac yeni yetme, rezalet. İşini düzgün yapmayan tipler. Heralde üye başı da prim mi aliyorlar nedir , lafa geldi mi söyle kaliteyiz, böyle kaliteyiz. Hadi ordan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sırf bu yüzden gitmiyorum şubelere,her şubede aynı tip.Bir halttan anlamayan tipitip kişiler.Tum dertleri gelen kişiye faturalı hat geçirmek. Hizmet sıfır, sokaktan geçeni alıp getirmişler sıfır eğitim alâka < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu mesaj bana da gelmişti onaylandıktan 1-2 hafta sonra, dikkate almadım hala kullanıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Ocak 2021; 11:49:16 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sizin de başınıza gelmiştir, kayıt açıyoruz ama çok geç yanıt geliyor. Temmuz iadesi için ağustosta açtığım.kayit yeni yatırılmış😁 yogunduk falan demisler. Bu nasıl yoğunluk 4 ayda vereceğin para oldu pul. Bişey alınmıyor artık o parayla😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 5 Ocak 2021; 21:18:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |