< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1135. sayfa)

-
-
forumdan birisini paycell engellemişti valla. arkadaşla konuştuk. Sürekli işlem yapmanı tavsiye etmem.
Oda aynı sürekli her gün toslaya para gönderiyormuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne zaman olmuş o? Bugün mu denediniz? 3D SMS i gelmiyor niyeyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 17 Aralık 2023; 15:3:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sms geliyor ama işlem başarısız diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cep şok wın uygulamasına 750tl yükledim anında 150tl para yattı paycell hesabıma
+7tl de şok wın a para yüklediğim için wın puan kazandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 17 Aralık 2023; 21:6:2 > -
Kart kaynaklı problemdir o ozaman ben az önce işlem yaptim sorun olmadi.
Market kampanyasından mi geldi acaba hcm?
Vodafone dan turkcell'e geçersem hediye dünyam'daki puanlar silinir mi ?
Garantisi yok silinip silinmeyeceginin ama silinmese bile kullanabileceğiniz pek bir yer olmuyor zaten.
evet şu karekot kampanyası varya o işte. yani karekot okutmaya gerek yokmuş. market cüzdanarına yükleme yapmaya da veriyor.
akaryakıt cüzdanlarına da verir.
-
Aralık kampanyası adı altında olan 100 tl hediye olan kampanya Amazona hediye kartı yükledim yarısını iade etti haberiniz olsun
150 tl gelmişti migros alışverişiminden 150 hediye çeki attım 75 hediye verdi 75 ide attım 25 geri verdi😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar şu kampanyalarda ilk şu kadar kişi faydalanir yazısı var ya onun dolup dolmadigini anlamanın yolu var mı yoksa boşuna para yükleyip harcama yapmış olacağım
O zmaan bin ve a101 uygulama da yüklesem gelir demekki
paycell üzerinden fiba bankta sıfır faizli kredi kullanan varmı? fibanın şartları aylık 50 bin liralık hesapta işlem hacmi yada 7500 liralık harcama bence güzel kampanya
-
Karekod market kampanyasından BİM hediye kartı alıp direkt karttan çektiresek (Bim'de karekod ödeme yok) iade gelir mi arkadaşlar, deneyen oldu mu?
-
Dediğiniiz A101 marketten hediye kart alarak ve Paycell kartla ödeme yaparak 150tl iade aldım. Karekod okutmadım
-
Teşekkürler hocam.
-
Öncekinde şart şurt yoktu,kullanmıştım.
Amazon paycell kampanyası mı var, göremedim.
Bende iki defa kullanmıştım ama 5 bindi bu 50 bin teklif ediyor yaklaşık 48 bin faiz siliyor şartlar yerine getirilirse iyi oran
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X