Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.449
Cevap
573
Favori
2.034.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11181119112011211122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan kampanyaya katıldıysanız, gelmediyse, email atın hocam.kısa bir süre sonra gelmesi gerekiyor, marketten çıkmadan geliyordu normalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygulamadan katilsakta SMS’le katılımda sen gelme diyorlar.

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

• Carrefoursa kampanyası için eski kartla yükleme ve harcama yaptığımız da, 500/50 ve 500/100 geliyormu, hangileri geliyor ya da,

Birde market akaryakıt kampanyasını önce kullanıp,carrefouru sonra denemek lazım.

• @ferhat @ kullanıcısına yanıt
    CarrefourSA kampanyasından faydalanmak için kampanya tarihleri içerisinde CarrefourSA mağazaları üzerinden kart almak gerekmektedir. 500 TL yüklemeye 50 TL ve %20 harcama kampanyalarından hediye nakit para kazanabilmek için kampanya tarihleri içerisinde Carrefoursa mağazaları üzerinden alınmış "hesaba tanımlı" paycell kartınıza yine CarrefourSA mağazaları üzerinden 500 TL yüklemeniz ve/veya tüm iade tutarını almak isterseniz minimum 500 TL harcamanız gerekmektedir. Market %20 kampanyası ile CarrefourSA %20 kampanyası "birleştirilememekle" birlikte iki kampanyaya da dahil olan işlemlerden ilki Carrefoursa üzerinden yapılmış ve iki kampanyaya da katılım sağlanımı var ise ilk olarak CarrefourSA %20 kampanyası işler.

• Müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiler ve anladıklarım bu şekildedir yanlışım varsa aşağıya bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 6 Aralık 2023; 18:22:23 >
  • Harcama yaptım 700 ttlik marketten az önce bişey gelmedi bir saat geçti
    Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm happy Center yaptım alışverişin pos cihazindan tanımsız geçtiği için market harcamasına girmediği belirtildi
    Kampanyaya dahil değilmiş
    Dedim yemedik ama hadi neyse 😁
    Evet üstadlar varmı bir fikriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 6 Aralık 2023; 18:56:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrardan yazayım, 500+1 tl yükleme bedeli + 10 tl kart bedeli verip carrefourda yükleme yaptım, 50 tl iade geldi, benim anladığım kadarıyla market kampanyası kotası dolmuş, bu yeni kartla (hesabım eski ama) carrefourda 500 tl hediye kart alınca sadece carrefour kampanyası iadesi olarak 100 tl geldi,market kampanyası gelmedi, sonuçta cebimden 361 tl çıktı, 500 tllik carrefour kart almış oldum, yaklaşık yüzde 28 indirim, gayet iyi, market kampanyası da gelseydi cream de la cream olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cuysal3456

Arkadaşlar tekrardan yazayım, 500+1 tl yükleme bedeli + 10 tl kart bedeli verip carrefourda yükleme yaptım, 50 tl iade geldi, benim anladığım kadarıyla market kampanyası kotası dolmuş, bu yeni kartla (hesabım eski ama) carrefourda 500 tl hediye kart alınca sadece carrefour kampanyası iadesi olarak 100 tl geldi,market kampanyası gelmedi, sonuçta cebimden 361 tl çıktı, 500 tllik carrefour kart almış oldum, yaklaşık yüzde 28 indirim, gayet iyi, market kampanyası da gelseydi cream de la cream olurdu.
    Şimdi bende aynısını yazacaktım bugün bende sizin yaptığınız gibi yaptım lakin CarrefourSA' da yeni tasarımlı ve temassız özellikli kart yoktu eski tip kart aldım içindeki iadeyi erittikten sonra çöpe gidecek tek kötü yanı o oldu

• Kampanyalarım kısmında böyle bot olan resimsiz kampanya bizi bugün buna dahil edip harcama yaptırıp iadeyi vermeyecek dümenciler

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

• omer14 kullanıcısına yanıt

Hocam benimki yeni hesap yeni kart,biraz uğraştıktan sonra sanal kartı silip fiziki kartı eklemeyi başardım.Kart ekle butonu alttaki menü çubuğunun altında kalıyor..Her tarafına tıklayarak 10 dk'da zor ekledim,mh aramaya gerek kalmadı.

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Kardeşim ben demiştim,önce teyit almak lazım.Bunlarda her türlü oyun var.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Maalesef abi neyse ki düşmedik tangoya

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt
    Hocam eski hesap ile oluyorsa o zaman bende yeni bir kart alayım, kartı hesaba bağlayıp mı yükleme/harcama yapıyoruz.(ve şifre işlemi nasıl oluyor)bilgi verirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ferhat -- 6 Aralık 2023; 19:6:40 >
  • @ferhat @ kullanıcısına yanıt
    Paycell uygulamadan kart ekle yapıyorsunuz, çok basit.

Hiç harcama yapmak istemezseniz toplam 511 tl verip 550 tl çekersiniz, 39 tl kar.

Teşekkürler hocam, zaten sürekli harcama yapıyoruz, ben bir kart alıp deneyeyim, hesaba ekleyip daha sonra alışverişe gidelim.

Hesaba bağlamadan mi direkt kartı mağazadan alıp, yükleme/harcama yaptınız tek seferde diye merak etmiştim.harcama boşa gitmesin diye.yeni kart almayalı baya oldu da.

• %20 Market kampanyasını bimparaya yuklesek iade verirmi acaba? Deneyen varmı dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan058 -- 6 Aralık 2023; 19:23:14 >
    Kotası dolan hangi kampanya hocam anlamadım

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    Market kampanyası kotası dolmuş, sabah yapılan işlemlere gelmiş, benim gibi akşam ve sonrasında yapılan işlemlere gelmedi, şu an kimse market kampanyasına güvenip harcama yapmasın, tek mantıklı kalan yer carrefourda 500 tl harcama yapmak, ayrıca kampanyası var çünkü, onun kotası kolay kolay dolmaz bence.

• 
Sayfa: önceki 11181119112011211122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.