Boni,benim de kampanya gelmeyen 2 karta da çıkmış ama iade verecekler mi bakalım.Eğer kampanya kullanıp iaden gelirse buradan yazarsan sevinirim. |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1119. sayfa)

-
-
Hocam bende yaklaşık 13-14 debit kart var,poca,mono,paycel..vb
Hepsinin şifresi aynı olsun diye değiştiriyorum.
-
6 gündür gelmeyen market %20 kampanyası bugün 2 hesabada geldi çok garipsin paycell.
-
Aylardır bana da uğramıyordu gelmiş ama market alışverişi yaptıktan sonra gelmiş 😀quote:
Orijinalden alıntı: 366.gün6 gündür gelmeyen market %20 kampanyası bugün 2 hesabada geldi çok garipsin paycell.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
market akaryakıt yüzde 20 iadesinde karekodlamı ödeme yapmak gerek? fiziksel kart da oluyormu?
-
Karekod şart değil hocam, fiziksel kart ile de oluyor, sanal market siparişlerinde oluyor. Ben migros sanal markette kullandım. Konuda, iade gelen market akaryakıt işyerlerine bakarak kullanabilirsiniz.
Ama verecekler mi yoksa yine sistemsel hata mı diyecekler.Buradan öncesinde kampanya gelmeyip sonradan bugün çıkanlardan iade teyidini aldıktan sonra işlem yapmak lazım bence.
-
dün fiziksel kartla yapan arkadaşa geldi.
-
katıldım ekran resmi aldım yapacak bişey yok mail atarız vermezlerse.
-
Teşekkürler hocam, bilgi için. Bana da gelmiş.
Sağı solu belli olmuyor bu paycellin.
harcama yaptın mı?Ben de katıldım da teyit bekliyorum
-
bazı benzinliklerde hatta bir çoğunda inşaat enerji market vs... diye geçiyor fişte firma ismi, paycellde akaryakıt alıpta iadesi gelmeyen var mı arkadaşlar tutupta orası benzinlik değil vs... demesinler, bugün istasyonun birisine sordum kasiyerin sektörden falan haberi yok, hatta geçen yaz tatile giderken Konya'daki bir opetten ziraat kampanyası için akaryakıt almıştım sayaç işlemedi sonra başka bir totalden akaryakıt almıştım o da işlemedi kayıt oluşturduk orası akaryakıt istasyonu değil dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok yarın yapcam hocam.
-
O zaman senden cevap bekliyoruz,iaden gelirse hemen ben de benzin alayım.
-
bütün hesaplara basmışlar yine sistemsel bir hata.
kayıtla onla bunla uğraşarak alabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tmm hocam haberleşiriz ama benzinde indirim olabilir sanki.
-
Arkadaşlar az önce ben de denedim, Moldova loverın yaptığı işlem aldatmasın sizi, onunkisi yeni bir hesap olduğu için 100 tl ekstradan gelmiş, eski hesaplara o (200/100) gelmez, ben de 500 tl carrefour harcaması yaptım sadece 100 tl carrefour kampanya iadesi geldi, 100 tl de market gelmesi lazımdı aslında (şu an halen katıldığım kampanyalarda görünüyor) onun için de kayıt açtırmayı düşünüyorum, ilgi/bilgi.
Teşekkürler
Migros tan fiziksel kartla alışveriş yaptım az önce iade gelmedi
ESKI MANYETIGI bozuk fızıksel kartı sılıp yenısı bıle eklenmıyorkenn artık
nasıl yenı kart eklıyorsunuz.. herkes mh mi arıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X