Şimdi Ara

Pavilion Dv 6650et Limonata Döküldü, Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar

Pavilion Dv 6650et kullanıcısıyım. Bugün Notebook a Şekersiz limonata döktüm. Dökülür dökülmez hemen kapatıp elektirik ile bağlantısını kesip ters çevirdim ve limonatanın akmasını sağladım. Biraz bekledikten sonra dışını silip, Batarya çıkarıp arka taraftan vidaları söküp önce Dokunmatik olan kısmı daha sonra da klavye yi çıkarıp içini bir güzel sildim. Sanırım Laptop u açma kapama düğmesinin altına giren ince,geniş siyah kabloya zarar verdim çünkü laptop u açma düğesine bastığımda açmıyor.

Daha önce de Kola dökülmüş fakat bir öyle sorun ile karşılaşmamıştım. Sizce sorun ne olabilir ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bugün açmayı denedim, Açma düğmesine bastığım da hiçbir tepki vermiyor fakat Bataryasını taktığımda yada fişe taktığımda açılıyor 4-5 saniye sonra kapanıyor ve daha açılmıyor.

Not : Aynı konu Hp bölümünde de var, Yanlış yere açtığımı fark ettim. Diğer Konu silinebilir. Kb

• Arkadaşlar, Bügün yeniden denedim artık hiç açılmıyor ? Servis e vericeceğim ama tam olarak sorun nedir bilmiyorum. Eğer sorun büyükse satıp Yenisini alacağım.
  • http://www.tvt.com.tr/Notebooka-sivi-mi-doumlkuumllduuml,AR-5.html

keşke bataryayı da hemen çıkarsaydınız..ve bir daha hiç çalıştırmadan hemen gönderseydiniz servise...

zarar verdim dediğiniz kablo nun aynısı hoparlörler içinde yokmu hemen yanında onu kullanın yanlış hatırlamıyorsam tabii..

daha fazla deneme yapmayın lütfen hele limondan pil bile yapabildiğimizi bir tarafına bakırı diğer tarafına çinkoyu saplayıp elektril üretebildiğimizi düşünürsek......

pavilionlarında arıza çıkartmak için sebep aradığını üzerine eklersek bu durum tam bir felaket.

linkten telefonumuza bize ulaşabilirsiniz arıza tespit ücreti alınmamaktadır.

geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.