Şimdi Ara

Paul Walker Öldümü Ölmedimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
10.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikalı bir vatandaş iddiasına göre Paul Walker'ı Los Angeles'ta bugün gördü Ve bazı büyük haber kanallarının Paul Walker'ın ölümüne inanmaması cesedinin ortada olmaması herşeyin bir kurmaca olduğunu söylemesi Amerikayı karıştırdı. İddiaya göre Temmuz ayında vizyona gircek olan Fast & Furious 7 filmi için böyle bir oyun oynandı.İddiaya göre film " Biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. Ben ölmedim herşey size ders vermek içindi " adlı sahneyle başlanılcak ve Paul " Six Days " adlı şarkıyla ortaya çıkacak. ?

• Tahminen böyle bir şeyin şakası olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölmedi, öldürüldü.
  • Dostum pek sanmıyorum filmin çıkmasına en az 7 ay var. Bir insan 7 ay boyunca nerede saklanabilir. Değer mi sence bu sadece bir mesaj vermek için. Ayrıca kaza alanında tyrese gibson'ın nasıl ağladığını gördüm. İhtimal vermiyorum bence öldü. Cenaze töreninde belli olur herşey.
  • araç enkazı da mı kurmacaymış o zaman?
  • Temmuza daha çok var. Hadi 1-2 ay olsa anlayacağım da....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaza yapan aracla kendi aracinin plakalari tutmuyormus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAKE PAUL vs MIKE TYSON
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • filmdeki karakteri gibi hız yapıp ölmesi* ne kadar ironik olabilir? peki araba o kadar saat yanarken, amerika itfaiyesi neredeydi?
  • Yeni bir Elvis doğuyor.
  • Amerika da onu gördüğünü iddia eden adam tarihli resim ve video paylaşırsa montaj olmama şartıyla belki inanırım ama sadece söylenti

• Yıllarca ünlülerin ölüm haberleriyle bilgisayarlara trojan bulaştıranlar, şimdi de ölmüyor yaşıyor haberleriyle hack işine girmeye başladılar galiba.

Ama arzu ederim ki bu kötü bir şaka olsun zira çok sevdiğim bir aktör ve gençlik idollerimden biri. Filmlerde görmesek de bir yerde yasadığını bilmem yeter bana

• quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

Yeni bir Elvis doğuyor.

Aynen dostum yada Ahmet Kaya. Senelerce ölmemiş Fransada görenler varmış diye anlattılar durdular.
  • o araç kesin c4 ile patlatılmış tüm veriler bunu işaret ediyor
  • İnsanoğlu işte bir ilginç , üst kattaki komşusu ölünce şaşırmıyorda ünlü biri ölünce hemen bir efsane üretiyor ..herkeste tek can var maykıl ceksın öldü ya daha ötesi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet-UA

quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

Yeni bir Elvis doğuyor.

Aynen dostum yada Ahmet Kaya. Senelerce ölmemiş Fransada görenler varmış diye anlattılar durdular.

bilader ben bi yerde gördüm burda paylaşmak istedim sadece bende pek inanmıyorum ama
  • Dostum bende inanmak istemiyorum. Cidden çok ünlü öldüğünü duyduk ama bu adam bende yakınımı kaybetmişim hissi yarattı. Gerçekten belkide filmlerine kendimizi çok kaptırıp onun yerine kendimizi koydugumuz için. Keşke doğru olsa senin dediğin ama ihtimal vermiyorum. Bir insan 7-8 ay film için neden saklansın. Ayrıca filmin çekimleri bitmedi daha bu adam kalan rolünü nasıl oynayacak ?
  •  Paul Walker Öldümü Ölmedimi?

Bu karenin gerçeği yansıtmadığını bilmek isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgn61 -- 2 Aralık 2013; 19:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

Paul Walker Öldümü Ölmedimi?

Bu karenin gerçeği yansıtmadığını bilmek isterdim.

bu zaten fotomontaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrix

Amerikalı bir vatandaş iddiasına göre Paul Walker'ı Los Angeles'ta bugün gördü Ve bazı büyük haber kanallarının Paul Walker'ın ölümüne inanmaması cesedinin ortada olmaması herşeyin bir kurmaca olduğunu söylemesi Amerikayı karıştırdı. İddiaya göre Temmuz ayında vizyona gircek olan Fast & Furious 7 filmi için böyle bir oyun oynandı.İddiaya göre film " Biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. Ben ölmedim herşey size ders vermek içindi " adlı sahneyle başlanılcak ve Paul " Six Days " adlı şarkıyla ortaya çıkacak. ?

Farketmez. Elvis Presley ölmedi. Michael Jackson da ölmedi. Paul Walker de ölmemiştir. Çok beklerler bunların gelmesini.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.