Şimdi Ara

Paul Walker hakkındaki tüm yorumlar buraya ANA KONU.. (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
56
Favori
133.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birisi yazmış olabilir ama yazayım.Braga 6.filmde Brain'a 'sen nasıl olsa ölü bir adamsın'' demişti.
  •  Paul Walker hakkındaki tüm yorumlar buraya ANA KONU..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

Birisi yazmış olabilir ama yazayım.Braga 6.filmde Brain'a 'sen nasıl olsa ölü bir adamsın'' demişti.

Hadi be

Han filmde kaza yaptı patladı
    Letty kaza yaptı yanmaktan kurtuldu
    Paul gerçek hayatta olduğumuzdan öldü

ha bide ona bakarsak 1.filmde dom'un babasının ölüm şekli paul walker ile aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: uyuk2

Arkadaşlar lütfen yalan yanlış konuşmayın çünkü bir tanığın anlattıklarına göre bu porsche arızalıymış anladığım kadarıyla yalpalıyormuş.Bunlar da yardım kuruluşuna giderken deneyelim diyerek porsche ile gitmişler.Açıklamalara göre kaza anında 45 mph ile gidiyorlarmış.Bana göre araçtaki sorundan dolayı başlarına bunlar geldi belkide yolda giderken bile alev almış olabilir çünkü kamera kayıtlarında kazanın öncesi yok sadece aracın çarptığı an ve tutuştuğu anlar var.

enteresan bilgi. 45 mph kaç km yapıyordu. bu hızda aracın motoru o şekilde patlayacak duruma gelir mi muamma.çarptıkları ağacın yanında boru vardı doğalgaz borusu mu nedir bi fotoda vardı. güvenlik kamerası kaydından ve verdiğin bilgiden şu olabilir geliyor; araçtan çarpmadan önce beyaz dumanlar yükseliyordu gibi geldi kamera kayırlarından, direksiyon hakimiyetini kaybedip vurunca patladı. ancak yanındaki eleman vurduğunda ölmüş zaten, otopside bunu diyordu milletin yazdığına göre. o yüzden 45 mil olayı yalandır ancak sorunlu olduklarını bildikleri araca binmiş olabilirler. kendisinin de araç tamir atölyesi varmış zaten. ama bu şekilde patlama çok enteresan. bu kadar deneyimli iki adam o aracın ciddi sorunu old.nu bilmesi lazımdı.

Açıkcası ben 45 mil olayına inanıyorum sonuçta ikiside profesyonel bizim gibi hadi 200 ile git bakalım ne olacak deyipte ne kendi canlarını ne de başkasının canını tehlikeye atacaklarını sanmam hatta hatırladığım kadarıyla tanıkta böyle şeyler söylüyordu sorumlulukları olan insanlar gibi bi cümle hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

Paul Walker hakkındaki tüm yorumlar buraya ANA KONU..

Bunu neden koydunuz bilmiyorum ama kaza yapan araba porsche carrera gt Bu ferrari
  • Bastada soylemistim bunca kanita ragmen bi daha soyluyorum bu iste bi is var ya olmedi yada olduruldu normal bi kaza degil bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

Bunu neden koydunuz bilmiyorum ama kaza yapan araba porsche carrera gt Bu ferrari

carrera gt de 458 gibi ikiye bölünmeliydi

nası vurmuşlarsa artık bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtbodur

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Nelson Mandela öldü. Bu paul denen de kim oluyor! Ama iste popüler kültür ve onun yarattığı boş gençlik!!
    Basınız sagolsun gencler. Biraz da kendi yakınlarınıza bu kadar ilgi gösterin..

Boş gençlik demek. Nelson Mandela 1918 doğumlu eceliyle ölmüş. Paul WALKER 1979 doğumlu diye boş bir gençlik mi oluşmuş oluyor. Paul WALKER'ı tanımam etmem ama en azından bizden daha çok insan burada kaç kişi yardım derneği kurdu, insanlara yardım etmek için bir çaba gösterdi. Bu kadar geri kafalı olmayın. Paul WALKER hız tutkunlarının idolüydü, karizmaydı, bir duruşu vardı, yardımseverdi. Belki hasta olup hayatını kaybetseydi bu kadar üzülmezdik adam hastaydı savaştı başaramadı derdik. Ama trafik kazasında birde üstüne yanarak can vermesi bizleri üzüyor en azından biz bunu hak etmediğini düşünüyor ve kendimizi kötü hissediyoruz. Rahatsız olan arkadaşlar konudan uzak durabilir kimin ne düşündüğü yada hissettiği kimseyi ilgilendirmez, bari düşüncelerimize saygı duyacak kaliteyi bize gösterin.

+ yanyatmışsekiz ADAMSIN bende çok severim Paul Walker'ı bir ara Afrika'ya gitmişti orada ki çocuklarla falan ilgilenmişti uzun bir süre kalmıştı ordan Facebooktan takip edebildiğim kadarıyla iyi bir insandı huzur içinde yatsın .

• rahmetli boyle yakardı tekeri

• quote:

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

1 günde 4.5 milyon izlenmiş.

bu video beni bitirdi şuan...
  • ilginç şeyler var... birincisi film oyuncuları pek üzülmemiş sanırım hiç haberini görmedim, ikincisi öyle bi yerde kamera yok şuan en ücra yerlerde bile kaç tane kamera var, üçüncüsü bana en ilginç geleni ise ölmeden bi iki gün önce öldü diye haber yapılması
  • quote:

Orijinalden alıntı: metall82

quote:

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

1 günde 4.5 milyon izlenmiş.

bu video beni bitirdi şuan...

12 milyon oldu bile 1günde

• quote:

Orijinalden alıntı: GıcıkAdam

biri bunu çevirebilir mi?
    http://www.tmz.com/2013/12/06/paul-walker-dispatch-recording-doa-dead-on-arrival/

Telsiz sesinden pek bir şey anlamadım da, sitede yazana göre: 911 kazayı itfaiyecilere haber verdikten 3 dakika sonra olay yerine gidiyor itfaiyeciler. Verdikleri ilk raporda, iki kişinin bulunduğunu ve ölü olduklarını söylüyorlarmış.

Ayrıca aşağıda gözüken fotoğraftaki siyahlıyı bazı arkadaşlar Paul Walker olarak yorumlamıştı, açıklanana göre o kişi Paul'un bir arkadaşıymış, kazayı gördükten sonra yangın tüpüyle söndürmeye çalışmış, olmayınca arabadan çıkarmaya çalışmış, ama polis engel olmuş.
     Paul Walker hakkındaki tüm yorumlar buraya ANA KONU..

• quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Arabaya yazık olmuş. Hep artistlik yapacağım diye işte bunlar.

Bi yürü git surdan trollcuk seni

Trollükle alakası yok. Bu adam film artisti. Yarışçı ya da profesyonel sürücü değil. O filmde araba sahnelerinde bu adam yarışıyor mu sanıyorsunuz? Onun yerine tecrübeli profesyonel sürücüler ve dublörler bütün işi hallediyor. Bu adam ise sadece yüzünü, yakışıklılığını kullanıyor.

Ama bu adamı havaya sokmuşlar. Kendini canlandırdığı karakterine kaptırmış ve rolden çıkamamış. Böyle Camaro GT falan almalar, ne bileyim hız yapmalar yarışmalar falan.. Eğer yalnızca bir film artisti olduğunu unutup güçlü arabalarla artistlik yaparsan, işin sonu ya hastane ya mezarlık. Bu işin sonu da mezarlıkta bitmiş. Araba da kağıda dönmüş zaten, volvo olaydı böyle kağıda dönmezdi araba. Ama niye volvo alsın ki? Basınca üçüncü saniyeyi görmeden o ibre 100'ü görecek değil mi? Aynı hızla da toslarsın işte..

• quote:

quote:

quote:

Trollükle alakası yok. Bu adam film artisti. Yarışçı ya da profesyonel sürücü değil. O filmde araba sahnelerinde bu adam yarışıyor mu sanıyorsunuz? Onun yerine tecrübeli profesyonel sürücüler ve dublörler bütün işi hallediyor. Bu adam ise sadece yüzünü, yakışıklılığını kullanıyor.

Ama bu adamı havaya sokmuşlar. Kendini canlandırdığı karakterine kaptırmış ve rolden çıkamamış. Böyle Camaro GT falan almalar, ne bileyim hız yapmalar yarışmalar falan.. Eğer yalnızca bir film artisti olduğunu unutup güçlü arabalarla artistlik yaparsan, işin sonu ya hastane ya mezarlık. Bu işin sonu da mezarlıkta bitmiş. Araba da kağıda dönmüş zaten, volvo olaydı böyle kağıda dönmezdi araba. Ama niye volvo alsın ki? Basınca üçüncü saniyeyi görmeden o ibre 100'ü görecek değil mi? Aynı hızla da toslarsın işte..

cahilliğin bu kadarı. oyuncuların hepsine sürüş dersi veriliyor ilk filmden bu yana ki paul walker araba tutkunu, ileri sürüş tekniklerinden çokça haberi var.

• qabRiéL kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Kazayı paul yapmış gibi yazmışsın ama kazayı yapan arkadaşı ve adam yarış pilotu.

+ olarak bu adam gerçek hayatında da arabalarla yoğun olarak ilgileniyodu zaten o ihtimalleride senden daha iyi tahmin ettiğine eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

quote:

cahilliğin bu kadarı. oyuncuların hepsine sürüş dersi veriliyor ilk filmden bu yana ki paul walker araba tutkunu, ileri sürüş tekniklerinden çokça haberi var.

Cahillik başa bela..

Adamın geçmişini okumadan gelmiş saçmalıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Fast and furious serisindeki diger oyunculari bilmem ama paul walker araba hayrani ve ileri surus gibi bir cok seyide biliyordur.yani paul'un dublore isi yoktur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.