Şimdi Ara

Patronla İş Yerindeki Çalışma Saati Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben küçük bir dükkanda öğleden sonra 15:00 - 1:00 arası çalışıyorum.
    Patronun bir işi olduğunda veya benim bir işim çıktığında, anlaşarak çalışma saatlerini değiştirebiliyoruz.
    Yeri geldi sabahın 10'unda da geldiğim oldu, 11'inde de, bu çokça kez oldu. Ama ben en fazla 2 defa, 1-2 saat geç kalmışımdır. Neyse..

Bugün bana; Pazar gününe ayarla kendini, Cumartesi akşamından çıkıp, Pazartesi döneceğim dedi. Bir şeyin eğitimini almak için, neyin eğitimi tam olarak sormadım.
    Abi benim o gün dişçiye, çıkmam lazımdı diye mırın kırın ettim, olmaz bir sonraki güne al, diğer güne al ne olucak. Eğitim bu bir defa veriliyor
    gibisinden konuştu..
    Aslında o gün MSÜ sınavı vardı dişçi hikayeydi ama, aklıma geldiği için ilk onu söylemiştim..

Ondan önceki (Cumartesi) akşamı da bir arkadaşımın doğum günü planlıydı, 5-10 kişi bir cafeye rezervasyon yaptırtmıştık.
    Ona da gidemeyeceğimi anlayınca, iyice sinirlerim bozuldu.

Büyük ihtimalle yarın konuşacağım, görüyorsun saatler uyuşmuyor, o zaman benim yerine başkasını bul diyeceğim. Bana somurtup, kızabilme ihtimali yüksek.
    Ama ne cevap vereceğimi bilmiyorum, o ifadesini görürsem zaten, o gün çalışmamın da bir anlamı kalmayacak. Sanki zorla cebinden parasını alıyormuş gibi hissedeceğim.
    Sizce nasıl yapmalı, davranmalıyım. Yardım eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 12 Mart 2018; 16:47:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sınava gireceğini düzgünce söyle, laf yapamaz. Yaparsa da ayrıl o işten.
    Doğum günü konusunda haklısın sana ekstra çalışma saati bindiriyorsa planım vardı dersin. Laf yaparsa sen de onun gibi senede bir defa olan şey dersin.

• Adam bildiğin seni domine etmiş,ezikçe bir de mırın kırın yapıyorsun.Köle misin sen ? Git kendini ifade et.

• Başka iş mi yok profesyonel ol az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Domine ettiği söylenebilir, yeri geldiğinde babamdan yemediğim azarı yemiştim ama.. yine de büyüğümdür diye saygı duydum.
    Kendimi ifade etme konusunda da sıkıntılarım var biraz, söyleyeceğim cümlede kelimeleri karıştırabiliyorum.

• 03:00 - 01:00 diye calisma saati mi olur bu bu kölelikte bile yok bu

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Başka iş mi yok profesyonel ol az

Sorma hocam zaten 1 gün tatilim bile yok. Günlük yevmiyemi söylesem siz bile yazık diyebilirsiniz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • simerazzı kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam 15:00 olacaktı hemen düzeltiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charming Diamond

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Başka iş mi yok profesyonel ol az

Sorma hocam zaten 1 gün tatilim bile yok. Günlük yevmiyemi söylesem siz bile yazık diyebilirsiniz..

bende 16 yaşındayken sabah 5 de işe gidip gece 1 de eve geldiğim zamanlar oluyordu bir keresinde 36 saat çalıştım aralıksız. Stajyer olduğum için hocalar bana baskı uyguluyordu. En sonunda dayanamadım saldırıya geçmiştim işten atılmıştım sonra saati belli izni belli işe girince o kadar mutluydum ki ne iş yaparsam yapayım saati ve izni belli olsun dedim.

• İşten ayrılma ihtimalin varsa maaşın yatsın sonra konuş sonra sen de mağdur gezme yok Son ay maaşımı alamadım diye

• Günde 10 saat mi çalısiyosunuz ne iş yapiyosunuz, sorumluluk duzeyiniz nedir asgari ücretin altina calisiyorsunuz sanirim oyletse maliyeye ihbar edin layiğin bulsun

• Uçamayan Pegasus kullanıcısına yanıt
    Günlük yevmiyeyle çalışıyorum.

• Hem iyi kazanmıyorsun hem patronun kötü hem iznin yok hem iş saatlerin belirsiz.
    Hocam bundan daha iyi iş dicem de hemen her iş bundan daha iyi derhal işten ayrıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ülkücüadam -- 12 Mart 2018; 16:55:34 >
  • simerazzı kullanıcısına yanıt
    Köyün merkezinde, küçük bir bakkalda esnaflık. Sigorta yok, 40 tl. 8 aydır böyle..

• https://forum.donanimhaber.com/yeni-nesil-is-hayati-patronlar--131616460

• YAzmayacaktım ama söylemeden edemeyeceğim. hocam tahminime göre 18-26 yaş aralığında bir arkadaşımızsın.
    Bu şartlarda kimes çalışmaz yada çalışmak istemez. Belki mecbursundur anlarım. Ama dışarda onlarca iş var inan bana. Önce bir iş bul ve de hemen ayrıl. Kendini kullandırtma zaten sen ayrıldıktan sonra seni sürekli çağıracak çünkü o da biliyor kimse bu şartlarda çalışmaz.

• Derhal ihbarda bulunun kesin fişte kesmiyodur. Vatandaşlık görevinizi yapın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.