Şimdi Ara

Patriot, Pyro SE serisi SATA-III destekli SSD'lerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Bellek üreticisi Patriot, yeni nesil SSD sürücülerini duyurdu. Pyro SE serisi altında sunulan SSD'lerin en büyük özelliği, SandForce firması tarafından geliştirilen SF-2281 kontrolcüsü kullanmaları ve bu sayede daha yüksek okuma ve yazma hızlarını ulaşabiliyor olmaları.

     

    2.5-inç boyutunda olan ve iki farklı kapasite seçeneği ile (120GB, 240GB) pazara gelecek olan Pyro SE, SATA-III desteği sunuyor ve 550MB/saniye seviyesinde okuma ile 520MB/saniye seviyesinde yazma hızları sunabiliyor. 4K rastgele yazma performansı 85,000 IOPS olarak açıklanan SSD'ler, TRIM, DuraClass ve DuraWrite teknolojilerine de destek sunuyorlar.

     

    Yüksek performans segmenti için hazırlanan Pyro SE serisi yeni nesil Patriot SSD sürücülerin kısa süre içerisinde raflara girmesi beklenirken, satış fiyatları ise açıklanmadı. 







  • Bununda satis fiyati aciklanmamis !!!
  • Okuma - Yazma hızları ve Iops iyi. Fiyat, en az 400$ olur.
  • SSDlerde müşterinin hız sıkıntısı yok, herkes fiyata odaklanmış durumda ve OCZ fiyatta çok avantajlı, Patriot yada başka bir firma 256 GB modelde OCZ ile rekabete girecekse 280$ gibi fiyat koyması gerekir. Yakın zamanda 256GB SSD'lerde GB başı 1$'ı göreceğiz gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaraKanarya

    SSDlerde müşterinin hız sıkıntısı yok, herkes fiyata odaklanmış durumda ve OCZ fiyatta çok avantajlı, Patriot yada başka bir firma 256 GB modelde OCZ ile rekabete girecekse 280$ gibi fiyat koyması gerekir. Yakın zamanda 256GB SSDlerde GB başı 1$ı göreceğiz gibi.


    1$ ı görmeye yaklaştıysak SSD çıktığından beri bayağı yol kat etmiş demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.